ΔΙΕΘΝΗ

Εξαφάνιση-μυστήριο στη διάρκεια κρουαζιέρας στη Μεσόγειο

εξαφάνιση-μυστήριο-στη-διάρκεια-κρου-554090

Τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας Κινέζας κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στη Μεσόγειο ερευνούν αστυνομικοί από την Ιταλία, που έχουν ήδη συλλάβει και ανακρίνουν τον 45χρονο σύζυγο της γυναίκας.

Ο 45χρονος άντρας, με καταγωγή από την Ιρλανδία, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Τσιαμπίνο της Ρώμης λίγη ώρα πριν επιβιβαστεί σε πτήση για το Δουβλίνο.

Μαζί του ήταν τα δύο παιδιά της οικογένειας, τεσσάρων και έξι ετών.

Τον συναγερμό σήμαναν αξιωματικοί του πλοίου, οι οποίοι αντελήφθησαν κατά την καταμέτρηση των επιβατών ότι η γυναίκα δεν αποβιβάστηκε ποτέ από το πλοίο.

«Θέλουμε να μάθουμε τι γνωρίζει σχετικά με την γυναίκα του και γιατί δεν ήταν μαζί του όταν αποβιβάστηκε από το πλοίο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, μιλώντας στην εφημερίδα Irish Sun.

Ο δικηγόρος του άντρα, μιλώντας στην ίδια εφημερίδα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο πελάτης του γνωρίζει τι συνέβη και είπε ότι υπάρχει εξήγηση.

Την ίδια ώρα, δήλωσε ότι ο Ιρλανδός επέστρεφε στο σπίτι του με εισιτήρια που είχε κλείσει εδώ και καιρό και δεν προσπαθούσε να διαφύγει από κανέναν.

Τα δύο παιδιά του ζευγαριού φροντίζουν οι κοινωνικές υπηρεσίες της Ρώμης ενώ ο 45χρονος αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου