ΔΙΕΘΝΗ

Νεκρός βρέθηκε ο ηγέτης της Κου Κλουξ Κλαν

νεκρός-βρέθηκε-ο-ηγέτης-της-κου-κλουξ-κ-567144

Το άψυχο σώμα του Φρανκ Ανκόνα βρέθηκε σε χαντάκι κοντά σε ποτάμι. Η αστυνομία εξετάζει ως ύποπτη την γυναίκα του

Το άψυχο σώμα του αρχηγού της οργάνωσης Κλου Κλουξ Κλαν στην πολιτεία του Μισούρι βρέθηκε σε χαντάκι κοντά σε ποτάμι.

Ο Φρανκ Ανκόνα είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή και μετά από αναζήτηση της αστυνομίας το πτώμα του βρέθηκε από μία οικογένεια που είχε πάει για ψάρεμα.

Ο 51χρονος βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος, με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός, ήταν από την σύζυγό του, Μαλίσα στο σπίτι του στο Λίντγουντ, την περασμένη Τετάρτη το πρωί.

Σύμφωνα με την σύζυγο του, ο Ανκόνα είχε αναλάβει μία δουλειά εκτός πολιτείας, παρ’ ότι οι υπάλληλοί του δήλωσαν στην αστυνομία ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό. Παράλληλα, η σύζυγός του είπε πως είχε πάρει μαζί του μερικά ρούχα και όπλα.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Ουίλιαμ Ντίκι, δήλωσε πως έχει αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς της Μαλίσα ενώ εστιάζει σε μια ανάρτησή της στο Facebook την ημέρα που εξαφανίστηκε ο σύζυγός της, όπου ανέφερε πως “αναζητά συγκάτοικο επειδή ο σύζυγός της σχεδίασε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου”.

Η γυναίκα του ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Ο Ανκόνα, γνωστός στους ακροδεξιούς κύκλους ως Imperial Wizard (Αυτοκρατορικός Μάγος), κήρυττε με σθένος τον φυλετικό διαχωρισμό, ενώ υποστήριζε πως “τα μέλη της ΚΚΚ ήταν απλοί, εργαζόμενοι άνθρωποι του μόχθου, ενώ η οργάνωση μας είναι απολύτως νόμιμη”.

thetoc.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου