ΔΙΕΘΝΗ

Ηθοποιός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βιντεοκλίπ

ηθοποιός-σκοτώθηκε-κατά-τη-διάρκεια-γ-592581

Ένας ηθοποιός έχασε τη ζωή του όταν πυροβολήθηκε κατά την διάρκεια γυρισμάτων ενός βιντεοκλίπ στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κουίνσλαντ, ο άνδρας, σε ηλικία περίπου 20 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα στο στήθος του, μέσα στο μπαρ Brooklyn Standard στο κέντρο της πόλης.

Τα περισσότερα από τα πυροβόλα όπλα είχαν αφοπλιστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Τομ Άρμιτ. Το βίντεο ήταν για το συγκρότημα hip hop από το Σίδνεϊ, Bills n Eso.

Ο μάνατζερ του συγκροτήματος έδωσε στη δημοσιότητα μία ανακοίνωση όπου επιβεβαιώνει τον θάνατο. «Το συνεργείο της παραγωγής του βίντεο και η ομάδα μας αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πλήρη συνεργασία με την αστυνομία στην έρευνά της και δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή», προσθέτοντας πως τα μέλη του συγκροτήματος δεν ήταν παρόντες κατά την διάρκεια του πυροβολισμού.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η αστυνομία διεξάγει ποινική έρευνα. «Δεν ξέρουμε συγκεκριμένα πώς συνέβησαν οι τραυματισμοί κατά την παρούσα χρονική στιγμή και αυτό είναι το αντικείμενο της έρευνάς μας» δήλωσε. Είπε πως τα μέλη του συνεργείου προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα, αλλά ο άνδρας τελικά υπέκυψε από τα τραύματά του.

Επίσης, δεν διευκρίνισε αν το όπλο είχε πραγματικά πυρά ή αν ήταν κενά. Είναι επίσης άγνωστο πόσοι ήταν οι πυροβολισμοί.

Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε ενώ ούτε το κοινό κινδύνευσε, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το αυστραλιανό Associated Press ανέφερε πως ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε μια σειρά από δυνατούς ήχους.

Ο οικοδόμος Μπλέικ Σόου, που εκείνη τη στιγμή εργαζόταν στον πάνω όροφο του μπαρ δήλωσε: «Υπήρξαν τρεις πυροβολισμοί και στη συνέχεια, σε πέντε περίπου λεπτά ήρθαν όλοι οι μπάτσοι». Πρόσθεσε πως όταν κοίταξε μέσα από μια τρύπα στο πάτωμα, είδε χρήματα σκορπισμένα γύρω από το μπαρ και το σώμα ενός άνδρα καλυμμένο με αίμα.

Πηγή: BBC

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου