ΔΙΕΘΝΗ

Σκότωσαν με ναρκωτικά την κορούλα της για να συνευρεθούν ερωτικά ανενόχλητοι

σκότωσαν-με-ναρκωτικά-την-κορούλα-της-596134
Με 13 χρόνια φυλακή καταδικάστηκαν για τον θάνατο της 4χρονης κορούλας τους η Michala Pyke και ο σύντροφός της John Rytting.

Το ζευγάρι χορηγούσε κοκτέιλ ναρκωτικών στην κορούλα του ώστε να μη διαταράξει την ερωτική τους ζωή, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 4χρονης.

Η Michala Pyke έδινε στην κορούλα της Poppy Widdison ηρωίνη, μεθαδόνη και κεταμίνη επειδή έβλεπε την 4χρονη ως “εμπόδιο” στη σχέση της με τον έμπορο ναρκωτικών.

Η Poppy πέθανε τον Ιούνιο του 2013 από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι τους στο Grimsby. Η Pyke και ο Rytting καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια φυλακή για παιδική σκληρότητα, με δικαστή να χαρακτηρίζει την Pyke “εντελώς ανίκανη να είναι μητέρα”. Όταν ο δικαστής Jeremy Richardson επέκρινε τις άρρωστες πράξεις τους, ο Rytting απάντησε από το εδώλιο “ό,τι πεις”.

Εξήγησε πως η Poppy γεννήθηκε από μια γυναίκα εξαρτημένη από την ηρωίνη και μεγάλωσε στον βάλτο της τοξικομανίας, τονίζοντας πως η Pyke είχε αξιοθρήνητη στάστη απέναντι σε ένα αθώο βρέφος. “Φέρετε τεράστια ευθύνη για τον θάνατο ενός όμορφου μικρού κοριτσιού”.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε ότι η Poppy είχε καταπιεί σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης για διάστημα έως και 6 μήνες πριν από τον θάνατό της.

Πηγή: Dailymail

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου