LIFE STYLE

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα εκλιπαρεί την Τζολί για να μιλήσει στο παιδί της

η-βιολογική-μητέρα-της-ζαχάρα-εκλιπαρ-597157

Νέα έκκληση στην Αντζελίνα Τζολί να της επιτρέψει να μιλάει με την κόρη της, απευθύνει η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα, που την εγκατέλειψε αμέσως μετά τη γέννα.

Η Μαντεγουάμπ Λεμπίσο ζητάει από την ηθοποιό, που υιοθέτησε την Ζαχάρα, να την αφήσει να έρθει σε επικοινωνία με την 12χρονη ώστε να μπορέσει να την γνωρίσει και να της μιλάει τηλεφωνικά.

«Απλά θέλω να την γνωρίσω, να ξέρει ότι είμαι εδώ, ζωντανή και εν καιρώ αν μπορεί να μου μιλήσει. Δεν θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά να έχω μία επαφή μαζί της και να μπορώ να της τηλεφωνώ και να της μιλάω», δήλωσε η 31χρονη στο Page Six και πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα ήταν περισσότερο από μία μητέρα από ό,τι θα μπορούσα να είμαι εγώ. Είναι μαζί της από τότε που ήταν μωρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου λείπει όλη την ώρα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ακούσω τη φωνή της και θα δω το πρόσωπό της».

«Κάθε φορά στα γενέθλιά της είμαι λυπημένη επειδή δεν μπορώ να τα γιορτάσω μαζί της. Θα ήθελα τόσο πολύ να μπορώ να γιορτάσω μαζί της τα γενέθλιά της, όπως και άλλες ξεχωριστές ημέρες. Θα ήθελα να ζητήσω από την Αντζελίνα να μου επιτρέψει να μιλήσω μαζί της», αναφέρει η 31χρονη.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου