ΔΙΕΘΝΗ

Επέτρεψε στον σύντροφό της να βιάσει και να δολοφονήσει την κόρη της μπροστά της

επέτρεψε-στον-σύντροφό-της-να-βιάσει-κ-605872

Το κουβάρι της δολοφονίας της 14χρονης Γκρέις Πάκερ έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν οι αρχές των ΗΠΑ, σοκάροντας την αμερικανική κοινή γνώμη με τις λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος που διέπραξε η μητέρα της και ο σύντροφός της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα της έφηβης, Σάρα Πάκερ, προέτρεψε τον σύντροφό της Τζέικομπ Σάλιβαν να χτυπήσει, να βιάσει και να δηλητηριάσει την 14χρονη υιοθετημένη κόρη της.

Στη συνέχεια, αποφάσισαν να στραγγαλίσει την άτυχη έφηβη για να μην αποκαλύψει το βασανισμό της.

Το σατανικό ζευγάρι διατήρησε το πτώμα της άτυχης 14χρονης μέσα σε άμμο για γάτες, πριν το διαμελίσουν και το πετάξουν σε απόμακρη περιοχή της κεντρικής Πενσυλβανίας στις ΗΠΑ.

«Δυστυχώς, η Γκρέις Πάκερ ήταν αναλώσιμη για αυτούς τους δύο» δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Μπακς, Μάθιου Γουέιντρομπ.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Σάρα Πάκερ ήταν ανάδοχη μητέρα της Γκρέις από την ηλικία των τριών ετών και στη συνέχεια αποφάσισε να την υιοθετήσει. «Ποιος θα μιλήσει τώρα αντί της Γκρέις Πάκερ; Εμείς θα το κάνουμε» είπε ο Γουέιντρομπ, ζητώντας από το δικαστήριο να εξετάσει το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής.

Ο 44χρονος Σάλιβαν, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, και η σύντροφός του βασάνιζαν την μικρή για 18 ώρες πριν την σκοτώσουν… «Λυπάμαι για αυτό που έκανα» είπε ο Σάλιβαν, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο.

Μετά την πράξη του, το ζευγάρι επιχείρησε να αυτοκτονήσει, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Κατά τη διάρκεια κατάθεσής του προς την αστυνομία, ο Σάλιβαν περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της μικρής. Όπως εξήγησε, το ζευγάρι είχε σχεδιάσει το έγκλημα.

Η Σάρα μετέφερε τη μικρή Γκρέις με το αυτοκίνητο στο νέο τους σπίτι στην κομητεία Μπακς και μόλις μπήκαν στο χώρο, ο Σάλιβαν χτύπησε τη 14χρονη στο πρόσωπο αρκετές φορές.

Στη συνέχεια, μετέφεραν την έφηβη στον τρίτο όροφο της οικίας, όπου η Πάκερ παρακολούθησε τον σύντροφό της να βιάζει την κόρη της.

O Σάλιβαν

Μόλις εκπλήρωσαν τις διεστραμμένες ορέξεις τους, ο Σάλιβαν πήγε σε ένα φαρμακείο, αγόρασε χάπια και προσπάθησε να ναρκώσει τη Γκρέις.

Την έδεσαν, της έδωσαν δεκάδες χάπια και την άφησαν να πεθάνει στη σοφίτα του σπιτιού. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι μια ημέρα αργότερα, η Γκρέις ζούσε ακόμη και έτσι ο Σάλιβαν αποφάσισε να την στραγγαλίσει…

Η αδίστακτη μητέρα της 14χρονης Γκρέις

Το άψυχο σώμα της 14χρονης παρέμεινε επί τρεις μήνες στη σοφίτα του σπιτιού, κρυμμένη κάτω από άμμο για γάτες.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου