ΔΙΕΘΝΗ

Άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών σε λεωφορείο (video)

άγριο-ξύλο-μεταξύ-γυναικών-σε-λεωφορε-613716

Σκηνές από αγώνα πάλης αλλά με πρωταγωνίστριες δύο έφηβες, έζησαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως κατέγραψε με το τηλέφωνό του ένας από αυτούς, για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία οι νεαρές γυναίκες λογομάχησαν, στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια και κυριολεκτικά ξεμαλλιάστηκαν, χτυπώντας ταυτόχρονα η μια την άλλη με μπουνιές και κλωτσιές.

Έντρομοι οι επιβάτες άρχισαν να κατεβαίνουν στον κάτω όροφο του λεωφορείου, καθώς οι δύο μαχήτριες έπεφταν επάνω τους και ταυτόχρονα τους έριχναν και μερικές ξώφαλτσες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη λύση στο δράμα έδωσε ένας νεαρός, που στην προσπάθειά του να χωρίσει τις γυναίκες, απειλήθηκε από τη μια με τη φράση «αν με αγγίξεις, θα σε σπάσω στο ξύλο».

Τέτοια ήταν η σφοδρότητα της σύρραξης, που η μια κοπέλα κατέληξε αιμόφυρτη. Το video που διέρρευσε στα κοινωνικά δίκτυα ήταν αυτό που αποτέλεσε την αφορμή για την έρευνα της υπόθεσης, καθώς κανείς από τους επιβάτες δεν κάλεσε την αστυνομία ούτε έκανε κάποια εκ των υστέρων αναφορά. Όπου φύγει – φύγει δηλαδή και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

(gazzetta.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου