ΔΙΕΘΝΗ

Τι συζήτησαν Μελάνια και Μισέλ στο Κίτρινο Οβάλ δωμάτιο του Λευκού Οίκου

τι-συζήτησαν-μελάνια-και-μισέλ-στο-κίτ-659275

Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία έκανε δεκτή την μέλλουσα Πρώτη Κυρία στην οικία του προεδρικού ζεύγους. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών, που είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, πραγματοποιήθηκε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων.

Την ώρα που ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ συναντιόταν με τον 45ο στο Οβάλ Γραφείο, σε κλίμα… αμηχανίας, στο Κίτρινο Οβάλ δωμάτιο του Λευκού Οίκου η Μισέλ Ομπάμα υποδεχόταν την Μελάνια Τραμπ, στο πρώτο τετ α τετ των δύο Πρώτων Κυριών.

Μισέλ Ομπάμα και Μελάνια Τραμπ απόλαυσαν το τσάι τους, αποφεύγοντας να μιλήσουν για πολιτική, δεδομένου ότι η απερχόμενη Πρώτη Κυρία είχε εκφράσει την στήριξή της στην Χίλαρι Κλίντον για τη θέση του Προέδρου και όχι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δύο Κυρίες πέρασαν λίγο χρόνο μαζί επιλέγοντας να συζητήσουν πιο «ασφαλή» θέματα, όπως οι οικογένειές τους, η μητρότητα και το μεγάλωμα των παιδιών τους, ενώ στη συνέχεια η Μισέλ Ομπάμα ξενάγησε τη διάδοχό της στην κατοικία του Λευκού Οίκου, εκεί όπου θα μετακομίσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία.

Σε γενικές γραμμές το πρώτο τετ α τετ μεταξύ των συζύγων του απερχομένου και επερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ επικεντρώθηκε στον τρόπο ζωής που επιτάσσει η διαμονή στον Λευκό Οίκο, αλλά και το πώς μπορεί να οργανωθεί η ανατροφή των παιδιών στο προεδρικό μέγαρο.

Στη συνέχεια οι δύο Πρώτες Κυρίες κατευθύνθηκαν προς το Οβάλ Γραφείο, όπου συνάντησαν τους Μπαράκ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για λίγο οι τέσσερις τους, αλλά και να περιηγηθούν στον Λευκό Οίκο.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι, τα δύο ζευγάρια απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί, όπως είχαν κάνει το 2008 οι Ομπάμα με τους Μπους.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ πριν αναχωρήσουν για το ρετιρέ τους στην 5η Λεωφόρο, ξεναγήθηκαν στον Λευκό Οίκο, αλλά και στην προεδρική κατοικία, που θα τους φιλοξενήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου