ΔΙΕΘΝΗ

Η πρώτη εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον μετά την ήττα της

η-πρώτη-εμφάνιση-της-χίλαρι-κλίντον-με-659288

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ήττα της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ έκανε χθες η Χίλαρι Κλίντον. Η εμφάνιση αυτή δεν περιελάμβανε επαφές με την προεκλογική της εκστρατεία, ούτε με ψηφοφόρους. Εθεάθη να κάνει πεζοπορία στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Μια γυναίκα από τα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης, ήλπιζε να ξεφύγει λίγο από το σάλο των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ κάνοντας πεζοπορία μέσα στο δάσος του Westchester County, όταν συνάντησε τυχαία την Χίλαρι Κλίντον.

Η Margot Gerster από το White Plains, έγραψε στο Facebook πως «αφότου ένιωσα τόσο πληγωμένη από το εκλογικό αποτέλεσμα», ήλπιζε να χαλαρώσει κάνοντας πεζοπορία με την μικρή της κόρη και το σκύλο τους την Πέμπτη.

«Αποφάσισα να κάνουμε μια βόλτα σε ένα από τα αγαπημένα μας μέρη στο Chappaqua» έγραψε η Gerster. «Ήμασταν μόνοι μας εκεί και ήταν τόσο όμορφα και χαλαρωτικά».

Την ώρα όμως που τελείωνε η βόλτα τους, έπεσε πάνω σε ένα απρόσμενο ζευγάρι: την υποψήφια των Δημοκρατικών και τον σύζυγό της Μπιλ Κλίντον.

«Άκουσα ένα θρόισμα να έρχεται προς το μέρος μας και καθώς έβγαινα από το ξέφωτο είδα την Χίλαρι Κλίντον και τον Μπιλ με τα σκυλιά τους να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με εμένα» έγραψε η Gerster. «Την αγκάλιασα και της είπα πως μία από τις πιο περήφανες στιγμές μου ως μητέρα ήταν όταν πήρα την κόρη μου μαζί μου για να την ψηφίσω».

Η Κλίντον ένιωσε ευγνωμοσύνη για τα λόγια της Gerster, κάνοντας αστεία, αγκαλιάζοντάς την ενώ ο σύζυγός της, Μπιλ Κλίντον, τους τράβηξε μία φωτογραφία.

«Με αγκάλιασε και με ευχαρίστησε και ανταλλάξαμε κάποια αστεία και στη συνέχεια τους άφησα να συνεχίσουν το δρόμο τους» έγραψε η Gerster.

Η φωτογραφία δείχνει την πρώτη εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον μετά την ομιλία της την Τετάρτη, στη διάρκεια της οποίας δήλωσε: «Σε όλα αυτά τα μικρά κορίτσια που παρακολουθούν την ομιλία μου: Να μην αμφιβάλετε ποτέ για το πόσο άξιες και ισχυρές είστε και να διεκδικείται κάθε ευκαιρία στον κόσμο για να επιτύχετε τα όνειρά σας».

Η φωτογραφία της Gerster έλαβε χιλιάδες σχόλια με τους περισσότερους να εκφράζουν τις ευχές τους στην πρώην υποψήφια.

«Μακάρι να μπορούσα να την αγκαλιάσω κι εγώ και να την ευχαριστήσω προσωπικά» έγραψε ένας υποστηρικτής της. «Και να ζητήσω συγνώμη από τον υπόλοιπο κόσμο».

Πηγή: Guardian

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου