ΔΙΕΘΝΗ

Εριξε καθαριστικό τζαμιών στην καφετιέρα του γραφείου γιατί… δεν χώνευε τους συναδέλφους της

εριξε-καθαριστικό-τζαμιών-στην-καφετ-677377

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται μια 32χρονη γυναίκα από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τους συναδέλφους της ρίχνοντας καθαριστικό τζαμιών στην καφετιέρα του γραφείου.

Η Mayda Rivera-Juarez συνελήφθη στην περιοχή Στέρλινγκ όταν οι υπάλληλοι στο γραφείο όπου εργαζόταν ως καθαρίστρια αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία, έχοντας καταναλώσει τον τοξικό καφέ.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας μεταφορών Jas Forwarding Worldwide ισχυρίζονται ότι είχαν έντονα στομαχικά προβλήματα και διάρροια μετά την κατανάλωση του εν λόγω ροφήματος. Ανάφεραν τις υποψίες τους στην αστυνομία, παρουσιάζοντας μάλιστα και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει βάρος της πρώην συναδέλφου τους, η οποία είχε τσακωθεί με αρκετούς από αυτούς και φέρεται να τους κρατούσε κακία.

Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, η πρώην εργαζόμενη της εταιρείας φέρεται να έβαζε εδώ και αρκετές εβδομάδες απορρυπαντικό και καθαριστικό τζαμιών στο νερό της καφετιέρας την οποία χρησιμοποιούσαν και οι οχτώ συνάδελφοί της. Αν και το κίνητρο της πράξης της δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως, η γυναίκα δεν εργάζεται πλέον στην εταιρεία και θα παραμείνει υπό κράτηση, περιμένοντας τη δίκη της.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι δεν είναι η πρώτη γυναίκα που οδηγήθηκε φέτος στη δικαιοσύνη επειδή δηλητηρίασε συναδέλφους της. Στις αρχές του χρόνου, η βρετανίδα Melissa Swift καταδικάστηκε σε οχτώ χρόνια φυλάκιση, αφού παραδέχτηκε ότι έριχνε χλωρίνη στα ροφήματα των συναδέλφων της, σε ένα οίκο ευγηρίας κοντά στο Μπέρμιγχαμ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου