ΔΙΕΘΝΗ

7χρονη ειδοποίησε τον οδηγό του σχολικού για το θάνατο των γονιών της

7χρονη-ειδοποίησε-τον-οδηγό-του-σχολικ-695349

Νεκροί στο σπίτι τους στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα όταν η 7χρονη κόρη του ζευγαριού πήγε στο σχολείο της και ειδοποίησε έναν οδηγό σχολικού ότι δεν μπορούσε να ξυπνήσει τους γονείς της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος του Κρίστοφερ Ντίλι, 26 ετών, και της Τζέσικα Λάλι, 25 ετών, προήλθε πιθανότατα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Την ώρα που το ζευγάρι κειτόταν νεκρό στο δωμάτιό του, τα τρία άλλα παιδιά τους -ηλικίας 9, 5 και 3 ετών βρίσκονταν επίσης στο σπίτι.

Όπως μεταδίδει το BBC, η 7χρονη κόρη του ζεύγους πήγε στο σχολείο που φοιτούσε και ειδοποίησε τον οδηγό του σχολικού ότι κάτι συμβαίνει με τους γονείς της. Εκείνος κάλεσε την αστυνομία και τα άψυχα κορμιά των δύο νέων βρέθηκαν τη Δευτέρα το πρωί.

Σύμφωνα με την αδελφή της μητέρας, η οποία τώρα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την επιμέλεια των τεσσάρων ανήλικων παιδιών, η συμπεριφορά της Τζέσικα Λάσι είχε αλλάξει εντελώς όταν έγινε χρήστης ηρωίνης.

Περίπου 28.000 άνθρωποι πέθαναν το 2014 (πιο πρόσφατα στοιχεία) στις ΗΠΑ από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, αριθμός ρεκόρ, ενώ τον περασμένο μήνα αίσθηση είχε κάνει η φωτογραφία που δημοσιοποίησε η αστυνομία του Οχάιο από ένα ζευγάρι που είχε λιποθημήσει από υπερβολική χρήση ηρωίνης μέσα στο αυτοκίνητο τους την ώρα που στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο 4χρονος γιος της γυναίκας.

Πηγή: BBC

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου