ΔΙΕΘΝΗ

Νοσοκομείο την χρέωσε 35€ για να κρατήσει αγκαλιά το νεογέννητο παιδί της!

νοσοκομείο-την-χρέωσε-35e-για-να-κρατήσε-695426

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, από την μαρτυρία μια νέας μητέρας, η οποία μοιράστηκε στο διαδίκτυο αυτό που της συνέβη στο νοσοκομείο, όπου έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Όπως περιέγραψε η ίδια και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο, το νοσοκομείο την χρέωσε 35 ευρώ (40 δολάρια), επειδή της… επέτρεψε να πάρει αγκαλιά το παιδί της μετά την γέννα!

νοσοκομείο

Αν δείτε προσεκτικά την φωτογραφία θα διακρίνετε την απίστευτη χρέωση, η οποία αναγράφεται ως “skin to skin after c-sec”, το οποίο με απλά λόγια σημείναι “επαφή δέρμα-με-δέρμα μετά την καισαρική τομή” (c-sec = cross section = καισαρική τομή).

Τα καλά νέα για τη νέα μητέρα ήταν ότι επειδή είχε ασφάλιση, τα περισσότερα έξοδα της καισαρικής ήταν καλυμμένα. Έτσι από τα 13.280 δολάρια (11.840 ευρώ) πλήρωσε από την τσέπη της 1.600 δολάρια (1.425 ευρώ).

Και σαν να μην έφταναν τα 35 ευρώ για να πάρει αγκαλιά το παιδί που μόλις γέννησε (!!!) το νοσοκομείο φαίνεται πως χρεώνει και άλλα 55 ευρώ (62 δολάρια) για την αμοιβή ενός… συμβούλου θηλασμού! Στην επίμαχη φωτογραφία αυτό αναγράφεται ως “ip lactation consultant”.

Όλα αυτά έγιναν σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ. Τροφή για σκέψη…

Iatropedia.gr

http://houston.cbslocal.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου