ΔΙΕΘΝΗ

Ρώμη: Βίασαν & χτύπησαν Αυστραλέζα τουρίστρια δίπλα στο Κολοσσαίο

ρώμη-βίασαν-χτύπησαν-αυστραλέζα-του-695807

Ανάλογο περιστατικό αναφέρθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου με μία 49χρονη Βραζιλιάνα τουρίστρια – Συνελήφθησαν τρεις Ρουμάνοι

Τη χειρότερη κατάληξη είχε για μία Αυστραλέζα τουρίστρια η περιοδεία που είχε οργανώσει στην Ευρώπη, καθώς η πορεία της διακόπηκε στη Ρώμη, όπου έπεσε θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστους δράστες.

Το σοβαρό επεισόδιο είναι το δεύτερο μέσα σε λίγα 24ωρα και έχει προβληματίσει τις ιταλικές αρχές, όπως και το σημείο που συνέβη, δίπλα στο Κολοσσαίο, καθώς η περιοχή συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνες που φυλάσσονται επί 24ώρου βάσεως, λόγω και της πιθανότητας ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.

Η 49χρονη γυναίκα αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες από ένα μπαρ στην περιοχή, μαζί με έναν Ρουμάνο, ο οποίος θεωρείται ύποπτος και αναζητείται. Η τουρίστρια από την Αυστραλία αφού υπέστη βιασμό, χτυπήθηκε πολύ άσχημα σε διάφορα σημεία του σώματος και του προσώπου της, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση, όπου θα νοσηλευτεί για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα.

Την 49χρονη εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως ιατρική βοήθεια και την αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η τσάντα και το κινητό της είχαν κλαπεί. Η γυναίκα από την Αυστραλία είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει για τη Γαλλία την Τρίτη (4/10), προκειμένου να συνεχίσει την περιοδεία της στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά τα σχέδιά της ανατράπηκαν με το χειρότερο τρόπο.

Το νέο αυτό περιστατικό ήρθε λίγα μόλις 24ωρα μετά την απαγωγή, το βιασμό και την κακοποίηση μίας γυναίκας από τη Βραζιλία, από δύο άνδρες και μία γυναίκα. Στις 25 Σεπτεμβρίου, η 48χρονη Βραζιλιάνα δέχθηκε επίθεση κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού Τουσκολάνα. Οι απαγωγείς της την έδεσαν και τη μετέφεραν σε άλλο σημείο. Κατάφερε να διαφύγει όταν οι απαγωγείς και βιαστές της κοιμήθηκαν. Οι ιταλικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών Ρουμάνων τη Δευτέρα (3/10).

Η παρουσία ενός Ρουμάνου κατά την αποχώρηση της Αυστραλέζας από το μπαρ δεν θεωρείται τυχαία, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα απαγωγών από Ρουμάνους.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου