ΔΙΕΘΝΗ

Επτάχρονος ζητά από τον Αγιο Βασίλη να βρει αυτούς που τον πυροβόλησαν

επτάχρονος-ζητά-από-τον-αγιο-βασίλη-να-212270

Ενα επτάχρονο αγόρι, ο Κρίστιαν, και η μητέρα του Τζέιν πυροβολήθηκαν από άγνωστους στο κατώφλι του σπιτιού τους, στο Σάλφορντ, μια περιοχή κοντά στο Μάντσεστερ. Ο Κρίστιαν στο γράμμα του προς τον Άγιο Βασίλη του ζητά ως δώρο να βηθήσει την αστυνομία να βρει τους δράστες.

Ο Κρίστιαν και η μητέρα του πυροβολήθηκαν από άγνωστους στα πόδια, σε μια στοχευμένη επίθεση, όπως την χαρακτήρισε η αστυνομία.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με τις αρχές είναι μέλη συμμορίας, χτύπησαν το κουδούνι της οικίας του Κρίστιαν και αφού προηγήθηκε διάλογος στο κατώφλι του σπιτιού στη συνέχεια πυροβόλησαν δύο φορές την Τζέιν και μία τον Κρίστιαν, τραυματίζοντας τους στα πόδια.

Μετά από σειρά εγχειρήσεων, μητέρα και γιος επέστρεψαν στο σπίτι αλλά έχουν μπροστά τους μακρύ δρόμο αποκατάστασης. Ο επτάχρονος Κρίστιαν όμως δεν μπορεί να ξεχάσει τους υπαίτιους του δράματος του.

Στο καθιερωμένο γράμμα του προς τον Άγιο Βασίλη στη λίστα με τα δώρα που ζητά πριν από τα παιχνίδια, του ζητά να βοηθήσει την αστυνομία να βρει εκείνους που τον πυροβόλησαν.

Ο ντετέκτιβ Ρας Τζάκσον, του αστυνομικού τμήματος του Μάντσεστερ δήλωσε: « Είναι συγκινητικό να γνωρίζουμε πως ένα μικρό αγόρι ζητά κάτι τέτοιο στο γράμμα του για τα Χριστουγέννιατικά δώρα. Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους δράστες και ζητάμε βοήθεια από όποιον μπορεί να δώσει πληροφορίες για το γεγονός.»

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου