ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα πνίγει το παιδί της 1 έτους σε τουαλέτα εστιατορίου

μητέρα-πνίγει-το-παιδί-της-1-έτους-σε-το-590258

Μια 32χρονη γυναίκα συνελήφθη αφού πρώτα έπνιξε το 20 μηνών παιδί της στην τουαλέτα εστιατορίου στη Νέα Υόρκη.

Η Latisha Fisher, σύμφωνα με τον Independent πήρε τον γιό της Gavriel Ortiz-Fisher στην τουαλέτα εστιατορίου στην 6η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Εβαλε τα χέρια στο στόμα του και το έπνιξε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αμέσως, μετά η μητέρα «κατηγόρησε τον διάβολο» για τις πράξεις της.

Mια άλλη γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας, μπήκε στην τουαλέτα και είδε τη μητέρα να έχει τα χέρια της στο στόμα του παιδιού, το οποίο ακόμα ζούσε.

Η μητέρα εξήγησε στη συνέχεια στην αστυνομία ότι αυτός ήταν ένας τρόπος με τον οποίο κοίμιζε συνήθως το παιδί της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα κλειδώθηκε στην τουαλέτα με το παιδί. Ουρά σχηματίστηκε μπροστά από την τουαλέτα και σερβιτόροι ανησύχησαν, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησαν και βία για να σπάσουν την πόρτα.

Οταν κατάφεραν να μπουν είδαν το παιδί να κείτεται αναίσθητο και αφροί έβγαιναν από το στόμα του. Η μητέρα προσπάθησε να διώξει τους υπεύθυνους που προσπαθούσαν να κάνουν τεχνητή αναπνοή στο παιδάκι. Ο Γκάμπριελ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά λίγο αργότερα εξέπνευσε και η μητέρα συνελήφθη.

Η γιαγιά του παιδιού Merial Fisher, 54ετών δήλωσε:

«Είναι πολύ σκληρό, είναι πραγματικά απίστευτο. Ηξερα ότι η κόρη μου αγαπούσε το γιό της. Δεν ξέρω τι συνέβη. Είναι τόσο λυπηρό».

Η σελίδα facebook της Latisha Fisher’s στην οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Λόλα Γλύκα», περιέχει έναν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών εκείνης και του γιού της, να χαμογελούν.

Στις 26 Μαρτίου ανέβασε μια φωτογραφία της και έκανε λόγο για νοητική αστάθεια. «Είναι ξεκρέμαστη νοητικά και συναισθηματικά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αλλά κάθε μέρα βγαίνει με ένα χαμόγελο στα χείλη γιατί έτσι είναι εκείνη».

Οι γείτονες περιέγραψαν την Φίσερ σαν ασταθή γυναίκα. «Χρειάζεται βοήθεια. Δεν βγάζει νόημα. Νομίζω ότι ήταν σε αγωγή αλλά δεν έπαιρνε τα φάρμακά της».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου