AROUND THE WEB

Αρρώστησε ο γαμπρός, παντρεύτηκε… καλεσμένο

αρρώστησε-ο-γαμπρός-παντρεύτηκε-καλ-659026

Μία 23χρονη στην Ινδία που ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της, άλλαξε γνώμη, όταν εκείνος έπαθε επιληπτική κρίση κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και αντί να ακυρώσει τον γάμο, αποφάσισε να παντρευτεί έναν από τους καλεσμένους.

Το παράξενο περιστατικό συνέβη στην πόλη Rampur. O 25χρονος Jugal Kishore και η 23χρονη Indira ετοιμάζονταν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, όταν ο – παρολίγον – γαμπρός έπεσε στο έδαφος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η “καλή” του χωρίς να χάσει χρόνο, αντί να ακυρώσει το μυστήριο, διάλεξε έναν από τους καλεσμένους και συγκεκριμένα τον αδελφό της κουνιάδας της, για να τον παντρευτεί, πράγμα που έγινε.

Και το γλέντι συνεχίστηκε όπως ακριβώς θα συνέβαινε κι αν είχε παντρευτεί τον Jugal… Ώσπου εκείνος, γύρισε από το νοσοκομείο και μέσω της διπλωματίας προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στην παρολίγον σύζυγό του. Μάταια όμως.

Ως εκ τούτου, όταν πια τα λόγια δεν είχαν κανένα αντίκρυσμα, ξέσπασε στο τρικούβερτο γλέντι, ένας εξίσου τρικούβερτος καβγάς, με δύο από τους καλεσμένους να συλλαμβάνονται.

nooz.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου