AROUND THE WEB

Ανδρας νάρκωσε και βίασε 100 γυναίκες σε «μελέτη ύπνου»

ανδρας-νάρκωσε-και-βίασε-100-γυναίκες-σε-684339

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι περίπου 100 γυναίκες στην Ιαπωνία, οι οποίες πίστευαν ότι συμμετείχαν σε μελέτη ύπνου στην πραγματικότητα βιάστηκαν υπό την επήρεια ναρκωτικών και οι σεξουαλικές πράξεις καταγράφονταν και πωλούνταν αδρά σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 54χρονο Χιντεγιούκι Νογκούτσι, αφότου μία από τις γυναίκες είδε τον εαυτό της σε βίντεο. Επειτα από έρευνα, η αστυνομία συνέλαβε τον Νογκούτσι, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για βιασμό σε τουλάχιστον 30 περιπτώσεις. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ίδιος ο Νογκούτσι ομολόγησε ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι περίπου 100.

Η δράση του Νογκούτσι φέρεται πως ξεκίνησε το 2012 όταν έβαλε αγγελία αναζητώντας εθελοντές που θα συμμετείχαν σε μελέτη ύπνου. Η αγγελία ζητούσε γυναίκες έφηβες έως το πολύ 40 ετών.

Ο δράστης ωστόσο δεν έχει καμία ιατρική εκπαίδευση και η μελέτη ήταν απλώς ένα τέχνασμα για να πλησιάζει γυναίκες, να τις ναρκώνει, να τις βιάζει και να κινηματογραφεί τις αποτρόπαιες πράξεις του. Στη συνέχεια ο Νογκούτσι πουλούσε τα βίντεο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, κερδίζοντας συνολικά περίπου 100.000 δολάρια.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου