ΔΙΕΘΝΗ

Ξενοδοχεία αποκλειστικά για businesswomen ετοιμάζει ο Μπράνσον

ξενοδοχεία-αποκλειστικά-για-businesswomen-ετοιμ-707622

Τι κάνει ένα ξενοδοχείο φιλικό στις γυναίκες; Την απάντηση ισχυρίζεται πως ξέρει ο μεγιστάνας δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων Virgin Hotels, το πρώτο άνοιξε πριν από μία εβδομάδα στο Σικάγο – είναι σχεδιασμένο, όπως τονίζει ο ίδιος, για γυναίκες επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, τα ξενοδοχεία του δίνουν έμφαση στην ασφάλεια με ξεχωριστούς χώρους για να δέχονται κάποιες παραδόσεις ενώ θα περιποιούνται τις γυναίκες με ειδικές παροχές.

«Δεν νομίζω πως τα σημερινά ξενοδοχεία ικανοποιούν τις γυναίκες ταξιδιώτες« αναφέρει ο Μπράνσον, ο 64χρονος ιδιοκτήτης της Virgin Group Ltd. και ιδιοκτήτης της πλειοψηφίας των μετοχών των Virgin Hotels.

Για λόγους ασφαλείας, τα ξενοδοχεία αυτά θα έχουν πόρτες που κλείνουν ώστε να χωρίζει ο χώρος στα δύο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο από οποιαδήποτε παράδοση της υπηρεσίας δωματίων ή την παράδοση των αποσκευών. Ένα ματάκι θα επιτρέπει στον επισκέπτη να ελέγχει ποιος είναι στην άλλη πλευρά του δωματίου.

Τα δωμάτια θα προσφέρουν επιπλέον χώρο στην ντουλάπα, συρτάρια για τα προϊόντα μακιγιάζ και μεγαλύτερα ντους με έναν πάγκο ώστε να είναι πιο εύκολο στις γυναίκες να ξυρίζουν τα πόδια τους, λέει ο διευθύνων σύμβουλος των ξενοδοχείων Ραούλ Λιλ.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου