ΔΙΕΘΝΗ

Νουριέλ Ρουμπίνι: Ενημέρωσε 321.000 followers ότι αναζητεί συντροφιά γυναικών

νουριέλ-ρουμπίνι-ενημέρωσε-321-000-followers-ότι-αν-756794

Σε δύσκολη θέση έφερε τον εαυτό του ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπίνι, καθώς κατά την προσπάθειά του να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα μέσω Twitter, ενημέρωσε 321.000 ακολούθους του (followers) ότι αναζητεί συντροφιά (περισσοτέρων της μιας) γυναικών.

Ο καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, γνωστός και ως Dr. «Doom», αν και διαπίστωσε το λάθος του και διέγραψε το επίμαχο Tweet, δεν μπόρεσε να αποφύγει την γελοιοποίηση, αφού κάποιοι ακόλουθοί του το είχαν ήδη αποθηκεύσει και το ανάρτησαν στο διαδίκτυο, κάνοντας πολλά χιουμοριστικά σχόλια.

Το Tweet της καταστροφής ανέφερε: «Γουέντζι, χάρηκα που σε είδα χθες. Είμαι στο Σικάγο για δουλειά. Ελεύθερος απόψε. Ξέρεις καυτές κοπέλες που να είναι διαθέσιμες για δείπνο και ποτά; Ενημέρωσέ με…».

Τα «πάθη» του Ρουμπίνι είχαν απασχολήσει σχεδόν προ έτους την αμερικανική εφημερίδα New York Post , η οποία αποκάλυψε πως ο οικονομολόγος διοργάνωνε πάρτι με όμορφες καλεσμένες, με τις οποίες διασκέδαζε στο τζακούζι που διατηρούσε στην οροφή του πολυτελούς διαμερίσματός του στο Μανχάταν.

Ωστόσο, η φασαρία που προέρχονταν συχνά από την ταράτσα του σπιτιού του προκάλεσαν τους γείτονές, που κάλεσαν τις αρμόδιες αρχές ώστε να ερευνήσουν κατά πόσο ήταν νόμιμη η κατασκευή του τζακούζι στην οροφή. Σύμφωνα με την New York Post οι αρχές διαπίστωσαν πως ο Ρουμπίνι δεν είχε λάβει την απαραίτητη άδεια, με αποτέλεσμα να τον υποχρεώσουν να καταστρέψει το τζακούζι αλλά και να πληρώσει πρόστιμο.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου