ΔΙΕΘΝΗ

Σχεδιαστική γκάφα σε ξενοδοχείο του Βερολίνου, έβαλαν γυάλινους τοίχους στην τουαλέτα

σχεδιαστική-γκάφα-σε-ξενοδοχείο-του-β-183889

Υποτίθεται ότι είναι το μέρος όπου ακόμη και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του. Δεν είναι όμως απαραίτητα και το μέρος που δεν βλέπει κανείς άλλος. Τουλάχιστον σε ένα ξενοδοχείο του Βερολίνου, όπου έκαναν μία απίστευτη σχεδιαστική γκάφα: έβαλαν γυάλινους τοίχους στην τουαλέτα.

Το 25hours Hotel Bikini Berlin άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και ένα από τα ατού του για να προσελκύσει κόσμο είναι πως βρίσκεται δίπλα στο ζωολογικό κήπο της πόλης, με τους πελάτες να έχουν θέα σε αυτόν. Ταυτόχρονα όμως και οι ίδιοι γίνονται θέαμα.

Για έναν ακατανόητο λόγο, οι σχεδιαστές του ξενοδοχείου αποφάσισαν να βάλουν γυάλινους τοίχους στην τουαλέτα του ρεστοράν, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Metro. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς τι σημαίνει αυτό, όταν πρόκειται για ένα κτίριο μόλις δέκα ορόφων. Οι προσωπικές στιγμές των πελατών γίνονται βορά στα μάτια των περαστικών.

Το ακόμη πιο απίστευτο είναι πως αφού διαπίστωσαν ότι αρκετοί από όσους περνούν από το δρόμο βγάζουν φωτογραφίες τους πελάτες του ξενοδοχείου την ώρα που βρίσκονται μέσα στην τουαλέτα του ρεστοράν, οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να βάλουν μία ταμπέλα. «Προσοχή, δεν σας παρακολουθούν μόνο οι μαϊμούδες», γράφει αυτή, αλλά πιθανότατα οι πελάτες τη βλέπουν όταν ήδη είναι αργά.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου