ΔΙΕΘΝΗ

Δική σας με 5 εκατ. δολάρια αν είστε γενναίοι -Η καταραμένη έπαυλη μετρά 3 θανάτους, μία αυτοκτονία και μία χρεοκοπία [εικόνες]

δική-σας-με-5-εκατ-δολάρια-αν-είστε-γενν-300892

Το πωλητήριο βρίσκεται ήδη έξω από την τεράστια επιβλητική έπαυλη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η τιμή που αναγράφεται πάνω στην πινακίδα είναι 5 εκατομμύρια δολάρια. Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτό το τεράστιο ιστορικό σπίτι που χρονολογείται από το 1730 με τα εννέα υπνοδωμάτια, τα τρία δωμάτια υποδοχής και τα οκτώ μπάνια.

Ο λόγος; Η κατάρα που φαίνεται να «κυνηγά» τους εκάστοτε ιδιοκτήτες. Σύμφωνα με τη Daily Mail τρεις ιδιοκτήτες της έπαυλης έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο, ενώ μία οικογένεια έχει χρεοκοπήσει. Η τραγική ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ. Ενας ιδιοκτήτης έδωσε τέλος στη ζωή του κάνοντας τους πάντες πλέον να μιλούν για κατάρα. Μία κατάρα που φαίνεται να κυνηγάει όποιον ζει για λίγο στο σπίτι με τα… φαντάσματα.

Οπως είναι φυσικό, το συγκεκριμένο σπίτι δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανέναν αγοραστή, καθώς όλοι φοβούνται την τραγική ιστορία που βρίσκεται πίσω από την έπαυλη.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου