ΔΙΕΘΝΗ

Σε μπελάδες δήμαρχος για απρεπή κίνηση στη Βασίλισσα της Ολλανδίας

σε-μπελάδες-δήμαρχος-για-απρεπή-κίνησ-328106

Σε μπελάδες βρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης Αμστελβίν της Ολλανδίας, Φρεντ ντε Γκράαφ, μετά από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube και τον δείχνει να αγγίζει τα οπίσθια της βασίλισσας Μαξίμα, κατά τη διάρκεια περιοδείας στην πόλη.

Το κλιπ, που δημοσιεύτηκε από τον Κέβιν Ρόμπερσον, έχει ήδη γίνει viral με πάνω από 1 εκατομμύριο «χτυπήματα». Στο βίντεο μάλιστα ακούγεται μία φωνή από έναν θεατή που αναφωνεί πως ο Ντε Γκράαφ πιάνει τα οπίσθια της βασίλισσας.

Εκπρόσωπος του Δήμου, δήλωσε πως επρόκειτο για ένα ατυχές περιστατικό. Ο Δήμαρχος Ντε Γκράαφ, δήλωσε: «Δεν είναι κάτι που θυμάμαι και σίγουρα δεν επρόκειτο για κάτι που έγινε συνειδητά. Γνωρίζω πολύ καλά πως αυτό δεν ήταν σωστό».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Joop.nl είναι δύσκολο να πει κανείς αν όντως άγγιξε τα οπίσθια της βασίλισσας ή όχι, επειδή το βίντεο τραβήχτηκε με φακό ζουμ, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς την προοπτική. «Είναι δύσκολο να εξακριβωθεί αν όντως το χέρι του δημάρχου άγγιξε τα οπίσθια ή αν ήταν σε μικρή απόσταση» αναφέρει η ιστοσελίδα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου