ΔΙΕΘΝΗ

HΠΑ: 6 τραυματίες από εισβολή ενόπλου σε υποκατάστημα της FedEx

hπα-6-τραυματίες-από-εισβολή-ενόπλου-σε-328372

Πανικός προκλήθηκε σε εγκατάσταση των ταχυδρομικών υπηρεσιών FedEx στην Τζόρτζια των ΗΠΑ όταν ένοπλος άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον έξι άνθρωποι ενώ νεκρός βρέθηκε ο δράστης της επίθεσης.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της γύρω περιοχής ενώ δόθηκε εντολή στους υπαλλήλους της εγκατάστασης να εγκαταλείψουν το χώρο.

Αρχικά, επικράτησε σύγχυση γύρω από τον αριθμό των δραστών, αλλά οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο ανέφεραν πως επρόκειτο για έναν ένοπλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από «τραύμα που προκάλεσε στον εαυτό του».

Την ίδια ώρα, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Η FedEx έχει γνώση της κατάστασης. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των εργαζομένων μας και για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με τις αρχές».

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντάνα Πιρς, οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα γύρω στις 5.45 (τοπική ώρα) μόλις ο δράστης έφτασε στην εγκατάσταση της υπηρεσίας και ξεκίνησε να πυροβολεί στον κόσμο.

«Τα έξι θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γουέλσταρ Κένεστόουν, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε η Πιρς.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου