ΔΙΕΘΝΗ

Καρέ καρέ η στιγμή που δύο πυροσβέστες πέφτουν από τον 13ο όροφο κτιρίου μετά από έκρηξη [βίντεο]

καρέ-καρέ-η-στιγμή-που-δύο-πυροσβέστες-332879

Το γύρο του κόσμου κάνει το συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ – καρέ την πτώση στο κενό δύο πυροσβεστών που βρήκαν τραγικό θάνατο, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης κτιρίου στη Σαγκάη.

Μάλιστα, η τραγωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη, μετά από έκρηξη και ενώ ο ένας προσπάθησε να κρατήσει το χέρι του άλλου για να τον σώσει. Ωστόσο, οι δύο φίλοι, όπως αναφέρει η Daily Mail, έπεσαν στο κενό από τον 13ο όροφο του κτιρίου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν, ο 20χρονος Liu Jie και ο 23χρονος φίλος του, Qian Ligyun, κλήθηκαν από συναδέλφους τους για να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην κουζίνα διαμερίσματος, στον 13ο όροφο πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, μία δυνατή έκρηξη έριξε στο κενό τους δύο πυροσβέστες, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Μάλιστα, ο 23χρονος προσπάθησε να πιάσει το χέρι του 20χρονου για να τον σώσει. Δυστυχώς, όμως το βάρο του φίλου του τράβηξε και τους δύο στο κενό.

Οι συνάδελφοί τους μίλησαν για τη δυνατή φιλία που συνέδεε τους δύο άνδρες και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειές τους.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου