ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Σκότωσε 36χρονη μητέρα και έφαγε μέλη της

φρίκη-στις-ηπα-σκότωσε-36χρονη-μητέρα-κ-398447

Στην φρικιαστική ομολογία ότι σκότωσε μία γυναίκα, διαμέλισε το πτώμα και έφαγε ορισμένα μέλη, προχώρησε κανίβαλος από το Τενεσί των ΗΠΑ, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή.

Ο 37χρονος Γκρέγκορι Σ. Χέιλ συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του κοντά στο Μάντσεστερ του Τενεσί με τις κατηγορίες του φόνου εκ προμελέτης και της βεβήλωσης πτώματος.

Σύμφωνα με το ένταλμα, ο Χέιλ ομολόγησε στις αρχές ότι σκότωσε την 36χρονη Λίζα Μαρί Χάιντερ, μητέρα δύο παιδιών, αποκεφάλισε το θύμα, έκοψε άλλα μέλη του σώματός της (χέρια και πόδια) και τα τοποθέτησε σε δυο κουβάδες, ενώ έκαψε ό,τι είχε απομείνει από την άτυχη γυναίκα.

Ο 37χρονος παραδέχθηκε επίσης ότι έφαγε ορισμένα κομμάτια από το πτώμα.

Σύμφωνα με όσα είπε στις αρχές είχε γνωρίσει το θύμα την ημέρα της δολοφονίας.

Μετά την γνωριμία τους, πήγαν σπίτι του και άρχισαν να συνομιλούν, όταν εκείνος ξαφνικά της επιτέθηκε. Δεν ανέφερε κανένα κίνητρο για τις ειδεχθείς του πράξεις.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στο σπίτι του κανίβαλου, αφότου ειδοποιήθηκε από γείτονα που φέρεται να αντελήφθη ότι ο δράστης ζητούσε βοήθεια προκειμένου να ξεφορτωθεί το πτώμα. Όταν έφθασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, εντόπισαν τα ανθρώπινα μέλη και συνέλαβαν τον Χέιλ, ο οποίος και θα δικαστεί στις 23 Ιουνίου.

Φίλος του δράστη είπε ότι ο 37χρονος υποστήριζε ότι λατρεύει το διάβολο και μάλιστα φέρεται να είχε πρόσφατα απολυθεί από σφαγείο όπου εργαζόταν, όταν ο ιδιοκτήτης τον συνέλαβε να πραγματοποιεί σατανιστικές τελετές με μέλη ζώων.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου