ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ομπάμα δεν μπορούσε να περιμένει στην ουρά fast food

ο-ομπάμα-δεν-μπορούσε-να-περιμένει-στη-423222

Έκπληκτοι έμειναν οι πελάτες ενός εστιατορίου στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν είδαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στο κατάστημα και ακόμη πιο ξαφνιασμένοι φάνηκαν όταν τους προσπέρασε όλους για να παραγγείλει αμέσως, καθώς δεν μπορούσε να περιμένει στην ουρά.

Ο Πρόεδρος βρισκόταν στην πόλη για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Δημοκρατικό Κομμα την Πέμπτη το απόγευμα και επισκέφτηκε το fast food Austin’s Franklin Barbecue, κόβοντας την ουρά των αγανακτισμένων πελατών.

Οι ουρές στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι πάρα πολύ μεγάλες ενώ φήμες λένε πως μπορεί κάποιος να περιμένει μέχρι και τις ώρες για να παραγγείλει. Αλλά ο Ομπάμα δεν περίμενε κατά την είσοδό του, αντιθέτως χαιρέτησε μερικούς πελάτες και πήγε κατευθείαν στο ταμείο για να παραγγείλει φαγητό αξίας 300 δολαρίων.

«Ξέρω ότι η ουρά είναι πολύ μεγάλη. Νιώθω πολύ άσχημα αλλά θα περάσω μπροστά» δήλωσε ο Ομπάμα.

Ακόμη και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Άαρον Φράνκλιν δήλωσε πως κάτι τέτοιο ήταν ανήκουστο. «Είναι ανήκουστο, κανείς δεν χαλάει την ουρά… εκτός από τον Ομπάμα». Ο ίδιος με την κόρη του τράβηξε αναμνηστική φωτογραφία με τον Πρόεδρο δηλώνοντας μάλιστα πως «φαίνεται ωραίος μάγκας».

Προς τιμήν του Προέδρου, πάντως, πλήρωσε το λογαριασμό για την παραγγελία ενός πατέρα με την κόρη του που βρισκόταν ακριβώς μπροστά του.

Ενώ οι πελάτες του εστιατορίου εστίασαν κυρίως στο γεγονός ότι είδαν από κοντά τον Ομπάμα παρά στο ότι έκοψε την ουρά, οι χρήστες του Twitter δε φάνηκαν και τόσο ενθουσιασμένοι με αυτή του την κίνηση.
Ο Ομπάμα δεν μπορούσε να περιμένει στην ουρά fast food

«Όχι, όχι κύριε Πρόεδρε. Να περιμένετε κι εσείς στην ουρά του BBQ Franklin για 3 ώρες όπως όλοι οι άλλοι» έγραψε ένας χρήστης.

Ο Ομπάμα παρήγγειλε φαγητό αξίας 300 δολαρίων μεταξύ των οποίων μαλακό μοσχαρίσιο κρέας, παϊδάκια και λουκάνικα γαλοπούλας για να ταΐσει τις λεγεώνες στο Air Force One.

Την ώρα πάντως που θα πλήρωνε το λογαριασμό, ο πρόεδρος έβγαλε αρχικά ένα χαρτονόμισμα του 1 δολαρίου, προτού παρουσιάσει την μαύρη πιστωτική κάρτα της JP Morgan.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου