ΤΟΠΙΚΑ

Καλαίσθητος χώρος γνώσης στον Βόλο

καλαίσθητος-χώρος-γνώσης-στον-βόλο-750249

Εγκαινιάστηκε χθες παρουσία πλήθους κόσμου, γονέων και παιδιών, το νέο κτίριο του φροντιστηρίου Αγγλικών, που δημιούργησαν με πολύ μεράκι ο Ρήγας Αντωνίου και η σύζυγός του Ελένη Δημάκη.

Το τριώροφο νεοκλασικό της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου 174, απέναντι από την εκκλησία της Ανάληψης, ανακαινίστηκε με πολλή φροντίδα, προκειμένου να αποτελέσει έναν χώρο οικείο, ευχάριστο για τα παιδιά, όπου το χρώμα συναντά το φως. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσες που δημιουργούν ευχάριστη αίσθηση στα παιδιά, ενώ όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Αντωνίου, το καινοτόμο στοιχείο είναι «το διαδραστικό μάθημα, με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι προσεγγίζουν την αγγλική γλώσσα με τρόπο ευχάριστο».

Οι καινούργιοι χώροι είναι φροντισμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου το κτίριο να είναι εύκολα προσβάσιμο και στα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Στο μεταξύ, η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλες τις ηλικίες, ενώ όπως επισήμανε ο κ. Αντωνίου, πολλοί νέοι επιστήμονες στρέφονται στην εκμάθηση της αγγλικής, στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν το εργασιακό τους μέλλον σε ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και ακόμη μακρύτερα.

Η αγγλική γλώσσα παραμένει κορυφαία και στις προτιμήσεις των μαθητών, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος το νέο, ιδιόκτητο κτίριο που εγκαινιάστηκε χθες, δημιουργήθηκε με γνώμονα τα παιδιά και τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, που καθιστούν ευχάριστη την διαδικασία της μάθησης.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου