ΤΟΠΙΚΑ

Διακρίθηκαν εστιατόρια της Μαγνησίας

διακρίθηκαν-εστιατόρια-της-μαγνησία-83208

Τέσσερα εστιατόρια της Μαγνησίας και επιχειρήσεις με διεθνές εκτόπισμα, όπως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς, συγκαταλέγονται μεταξύ των βραβευμένων στο πλαίσιο του διεθνούς θεσμού βραβείων ποιότητας και γεύσης Estiatoria.gr Premium Awards 2018, που απονεμήθηκαν στις 5 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Τα χρυσά βραβεία ποιότητας και γεύσης αποτέλεσαν κορυφαία στιγμή του 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 «Greek taste beyond borders» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων.

Η Μαγνησία εκπροσωπήθηκε επάξια στον πανελλαδικό θεσμό των βραβείων ποιότητας και γεύσης Estiatoria.gr Premium Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι βραβευμένες επιχειρήσεις αναδείχθηκαν από τον κόσμο, τους φίλους των γεύσεων υψηλής ποιότητας από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ψήφισαν αναδεικνύοντας τους καλύτερους ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές από όλη την Ελλάδα.

Τα εστιατόρια της Μαγνησίας που βραβεύτηκαν, είναι με αλφαβητική σειρά τα: «EL RESTO BAR» στο Πήλιο, «KRITSA GASTRONOMY» στο Πήλιο, «ΒΑΡΕΛΑ» στον Βόλο και «ΤΟ ΣΑΛΚΙΜΙ» στο Πήλιο.

Επίσης, βραβεύτηκαν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς, παρουσιάζοντας τα εκλεκτά του προϊόντα και το πετιμέζι που κάνει θραύση και η Θεσσαλική Ζυθοποιία.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Σκοπελίτης Βαγγέλης Μπελτζενίτης, διακεκριμένος σύμβουλος εστίασης και ειδικός συνεργάτης του Estiatoria.gr, υπογράμμισε ότι: «Το εύρος των εστιατορίων που παίρνουν μέρος είναι πολύ μεγάλο, και τα κριτήρια με τα οποία δίνονται τα βραβεία είναι η συνολική εικόνα ποιότητας, η σωστή δουλειά, δηλαδή, τα ποιοτικά υλικά και φυσικά το γευστικό αποτέλεσμα που παρουσιάζουν. Γι’ αυτό τα βραβεία λέγονται “ποιότητα και γεύση”».

Το κάθε βραβείο που απονέμεται έχει πολύ μεγάλη σημασία για τους αποδέκτες, διότι καθιστά ευρύτερα γνωστές ανά το πανελλήνιο τις ποιοτικές προδιαγραφές και τις γαστρονομικές προτάσεις του κάθε εστιατορίου. «Πέρα από το διαφημιστικό σκέλος, όλα τα εστιατόρια χρειάζονται να έχουν έναν τίτλο βράβευσης. Το γεγονός και μόνο ότι ο κόσμος έχει ψηφίσει ένα εστιατόριο ως ποιοτικό και ως γευστικό, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό» επεσήμανε ο κ. Μπελτζενίτης, ο οποίος προσέθεσε ότι η προσπάθεια γιγαντώνεται κάθε χρόνο. Κλείνοντας, ο ίδιος σημείωσε ότι περισσότερα από χίλια εστιατόρια ανήκουν στην οικογένεια του Estiatoria.gr, που ευελπιστεί «να αποτελέσει το σπίτι του κάθε εστιάτορα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου