ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα από το «Ενωτικό εμπόριο» για τις αυριανές εκλογές των εμπόρων

κάλεσμα-από-το-ενωτικό-εμπόριο-για-τ-397494

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 13 Ιουλίου, απηύθυναν τα μέλη της παράταξης «Ενωτικό Εμπόριο», στη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του ψηφοδελτίου, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησης της τοπικής φωνής, τόσο σε επίπεδο Ομοσπονδίας όσο και πανελλαδικά.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Οντόπουλος, επεσήμανε ότι το «Ενωτικό εμπόριο» απαρτίζεται από εμπόρους δεύτερης και τρίτης γενιάς, «άξιους επαγγελματίες, που έχουν αποδείξει τόσο με τις πράξεις τους στο επιχειρείν ότι έχουν τις γνώσεις και τη διάθεση προκειμένου να οδηγήσουν την τοπική αγορά ένα βήμα παραπέρα». Παράλληλα ο ίδιος κάλεσε τους εμπόρους, ανεξαρτήτως του συνδυασμού στον οποίο κλείνουν να στηρίξουν, να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, είπε, να δείξουμε τη συνοχή που απαιτείται, ούτως ώστε να μπορέσουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας στα προβλήματα που ταλανίζουν την επιχειρηματικότητα». Κλείνοντας, ο κ. Οντόπουλος τόνισε τη σημασία στήριξης «όχι μόνο στο ψηφοδέλτιο της διοίκησης αλλά και στο ψηφοδέλτιο που αφορά την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, όπου με επικεφαλής τον Κώστα Τσέλιο, τον απερχόμενο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, θα δώσουμε τη μάχη προκειμένου να έχουμε ισχυρή φωνή στο τριτοβάθμιο όργανό μας που είναι Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας».

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Τσέλιος, εξέφρασε τα ανάμεικτα συναισθήματά του, καθώς αλλάζει πορεία και θέτει υποψηφιότητα στην Ομοσπονδία και απηύθυνε κάλεσμα δυναμικής συμμετοχής των εμπόρων στις αυριανές εκλογές.

Οι υποψήφιοι

Στο «Ενωτικό Εμπόριο», υποψήφιοι για τη διοίκηση είναι οι: Απόστολος Οντόπουλος του Νικολάου, Κωνσταντίνος Αβαριτσιώτης του Νικολάου, Βάϊος Αργυράκης του Άγγελου, Αθανάσιος Γκίκας του Κωνσταντίνου, Βασίλειος Γκιλομανάκης του Χρήστου, Μάξιμος Ζάντζος του Μιλτιάδη, Γεώργιος – Μάριος Κακοδήμος του Αποστόλου, Αικατερίνη Καραμανιόλα του Κωνσταντίνου, Νικόλαος Κίσσας του Βασιλείου, Ευάγγελος Κωνσταντάκος του Αλεξάνδρου, Νικόλαος Κωνσταντινίδης του Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μαγαλιός του Αλεξάνδρου, Μανώλης Μουτσινάς του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μυλωνάς του Φιλήμονα, Νεκτάριος Νικολός του Κωνσταντίνου, Παύλος Πάνος του Δημητρίου, Γεώργιος Πανταζής του Αχιλλέα, Αναστάσιος Πετκόγλου του Ιωάννου, Γεώργιος Σακελάρης του Αθανασίου, Σπυρίδων Τουμαζάτος του Μαρίνου, Δημήτριος Χιουκτούρης του Χρήστου, Αποστολία Χρόνη του Ανδρέα.

Υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή είναι οι: Γεώργιος Δεδούσης του Αποστόλου, Βασιλική Κλεφτάκη του Στεφάνου, Αθανάσιος Μαντζίρης του Κωνσταντίνου.

Για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας: Κωνσταντίνος Τσέλιος του Νικολάου, Κωνσταντίνος Αβαριτσιώτης του Νικολάου, Βασίλειος Γκιλομανάκης του Χρήστου, Μάξιμος Ζάντζος του Μιλτιάδη, Νικόλαος Κίσσας του Βασιλείου, Νικόλαος Κωνσταντινίδης του Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μαγαλιός του Αλεξάνδρου, Μανώλης Μουτσινάς του Κωνσταντίνου, Νεκτάριος Νικολός του Κωνσταντίνου, Απόστολος Οντόπουλος του Νικολάου, Γεώργιος Πανταζής του Αχιλλέα, Γεώργιος Σακελάρης του Αθανασίου, Αποστολία Χρόνη του Ανδρέα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου