ΤΟΠΙΚΑ

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

ρεκόρ-επισκεψιμότητας-στο-χιονοδρομ-611054

Ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η επισκεψιμότητα που σημειώθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου στη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, με τον συνολικό αριθμό των φίλων του χιονιού να υπολογίζεται σε 5.000 -και πλέον- άτομα από την παραμονή μέχρι και χθες, δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς.

Οι επισκέπτες του χιονοδρομικού προέρχονται από όλη την Ελλάδα, ενώ όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γρηγόρης Ιγγλέσης, πρόεδρος της «Κενταύρων Όρος», παράλληλα με τους σκιέρ, στη γκάμα των φανατικών φίλων του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, καταγράφονται πολυάριθμοι επισκέπτες οι οποίοι απολαμβάνουν τον καφέ ή το φαγητό τους, περπατούν στο χιόνι, απολαμβάνοντας το λευκό τοπίο, συντροφιά με τις οικογένειές τους.

Ανάλογες δραστηριότητες προσφέρονται και για τα παιδιά, τα οποία απολαμβάνουν με ανάλογα συναισθήματα το λευκό τοπίο. Οι επισκέπτες προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, όπως Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καρδίτσα, Αθήνα και αλλού, προκειμένου να απολαύσουν το χιόνι, το ύψος του οποίου υπερβαίνει, σημειωτέον, το ένα μέτρο.

Στο μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η «λευκή νύχτα», η οποία θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο κ. Ιγγλέσης, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση του κόσμου στη διάρκεια των γιορτών, καθώς το τριήμερο των Χριστουγέννων οι επισκέπτες του χιονοδρομικού ξεπέρασαν τους 4.000, σημειώνοντας ακόμη μεγαλύτερη αύξηση την Πρωτοχρονιά.

Κλείνοντας, ο υπεύθυνος του χιονοδρομικού επισημαίνει ότι τη φετινή χρονιά σημειώνεται ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, με τους επισκέπτες να προσέρχονται κατά κύματα στο χώρο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου