ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πτήση από Τελ Αβίβ για πρώτη φορά στη Σκιάθο

πτήση-από-τελ-αβίβ-για-πρώτη-φορά-στη-σκ-614825

Αναμένεται τον προσεχή Μάιο και θα μεταφέρει τους εργαζόμενους Τράπεζας – Νέα πτήση από Στουτγάρδη

Νέα πτήση απευθείας από το Τελ Αβίβ αναμένεται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά τον προσεχή Μάιο στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, στο πλαίσιο των διακοπών που θα προγραμματίζονται για το προσωπικό Ισραηλινής Τράπεζας.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο τουριστικός πράκτορας Αλέκος Ευσταθίου, ανέφερε ότι «ξεκινάμε μια προσπάθεια συνεργασίας με το Ισραήλ, για να καλύψουμε «ανοίγματα» της χαμηλής περιόδου, που περικλείει τους μήνες Μάιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν το Μάιο, αποκλειστικά για το προσωπικό της συγκεκριμένης Τράπεζας και θα πραγματοποιείται μια πτήση ανά τέσσερις μέρες, μεταφέροντας γύρω στα 120 άτομα, κάθε φορά». Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα, το οποίο, αν όλα πάνε καλά, θα έχει και συνέχεια, σύμφωνα με τις προσδο
κίες που υπάρχουν.

Στο μεταξύ, είναι ενθαρρυντικό το κλίμα των προκρατήσεων που σημειώνονται από Αγγλία και Σκανδιναβία. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο παρατηρείται ύφεση λόγω εορτών, ενώ από τις αρχές της νέας χρονιάς, αναμένεται να συνεχιστούν οι κρατήσεις της νέας τουριστικής σεζόν από το εξωτερικό.

Παράλληλα, προστίθεται μια νέα πτήση στο αεροδρόμιο Σκιάθου από τη Στουτγάρδη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «Eurowings», η οποία είναι θυγατρική της Lufthansa, μέσα στο 2017 προγραμματίζονται συνδέσεις με Ρόδο, Σαντορίνη και Σκιάθο, μέσω του αεροδρομίου της Στουτγάρδης.

Επίσης, το καλοκαίρι του 2017, η θυγατρική της Lufthansa πυκνώνει τις συνδέσεις από Στουτγάρδη προς Λονδίνο (Στάντσεντ), Όλμπια Ιταλίας και Πούλα Κροατίας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου