ΤΟΠΙΚΑ

Ερχεται νέο ψυχρό κύμα στη Μαγνησία

ερχεται-νέο-ψυχρό-κύμα-στη-μαγνησία-652141

Αναμένεται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας στη Μαγνησία

Νέο ψυχρό κύμα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχοπτώσεις και τα χιόνια στα ορεινά.

Η καινούργια ψυχρή εισβολή, η δεύτερη κατά σειρά για τη νέα χειμερινή σεζόν, αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της την ερχόμενη εβδομάδα, με τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας να κυμαίνονται γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου για την περιοχή της Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» το δεύτερο μισό της επόμενης εβδομάδας θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του Πηλίου. Στο μεσοδιάστημα ο καιρός θα είναι καλός, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», σήμερα Παρασκευή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς και στο Βόλο από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο οι καιρικές συνθήκες θα έχουν ανάλογα χαρακτηριστικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο από 08 έως 15 βαθμούς. Μεθαύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου