ΤΟΠΙΚΑ

Πολύπλευρη προσφορά 34 ετών

πολύπλευρη-προσφορά-34-ετών-682813

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό άνοιξε χθες ο νέος κύκλος δράσης της Ενωσης Χριστιανών Επιστημόνων, που συμπλήρωσε αισίως 34 χρόνια πολύπλευρης προσφοράς και διαθέτει εκατό μέλη, επιστήμονες του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής.

Τον Αγιασμό τέλεσε στο Πνευματικό Κέντρο ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος υπογράμμισε την πολυετή παρουσία του Σωματείου, που δημιουργήθηκε επί των ημερών του προκατόχου του, Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου, για να προσφέρει σημαντικό πνευματικό, θρησκευτικό, αλλά και πολιτιστικό έργο. Ο κ. Ιγνάτιος σημείωσε παράλληλα ότι η Ενωση Χριστιανών Επιστημόνων προσέφερε και προσφέρει πολλά σε εποχές κρίσης και «μπορούν να φανούν χρήσιμοι και σήμερα στις εξελίξεις» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το νέο ΔΣ της Ενωσης Χριστιανών Επιστημόνων απαρτίζεται από τους: Τέα Βασιλική, πρόεδρο, Ευρυδίκη Βεργή – Ρομφαία, αντιπρόεδρο, Ελένη Ζαχαριάδου, Γραμματέα, Θεόδωρο Κουτσούκο, ταμία και μέλη τους Βλάση Καραζήση και Κώστα Κατσιγιαννάκη.

Στόχος του νέου ΔΣ είναι η διοργάνωση σειράς εκδηλώσεων θρησκευτικού, πολιτιστικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με άλλους Συλλόγους και τοπικούς φορείς. Η πρόεδρος της Ενωσης Χριστιανών Επιστημόνων επεσήμανε την κοινή πρόθεση «να δοθεί νέα πνοή και δυναμική στην πόλη του Βόλου», ενώ ταυτόχρονα, η αντιπρόεδρος και η γραμματέας, τόνισαν τη σημασία της προσφοράς, για το κοινό καλό.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου