ΤΟΠΙΚΑ

Επανέρχονται οι βροχές

επανέρχονται-οι-βροχές-708686

Φθινοπωρινό σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας στη Μαγνησία

Βροχερό σκηνικό διαδέχεται τη χθεσινή φθινοπωρινή νηνεμία, με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχοπτώσεις, συνεπεία του δεύτερου βαρομετρικού χαμηλού, που κάνει αισθητή την παρουσία του στη Μαγνησία.

Η μεταβολή του καιρού θα είναι αισθητή από σήμερα το μεσημέρι και οι βροχοπτώσεις αναμένεται να διαρκέσουν και αύριο, όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», για να προσθέσει ότι οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν στο τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του ίδιου μετεωρολογικού σταθμού, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος σήμερα με λίγες τοπικές συννεφιές στη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς και στο Βόλο από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος. Μετά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς και στο Βόλο από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με τοπικές συννεφιές, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη και θα κυμανθεί από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί αμετάβλητη και θα κυμανθεί μεταξύ 23 και 26 βαθμών Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου