ΤΟΠΙΚΑ

Δροσιά και φθινοπωρινές θερμοκρασίες στη Μαγνησία

δροσιά-και-φθινοπωρινές-θερμοκρασίε-786226

Βελτιώνεται ο καιρός αλλά παραμένουν οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες σύμφωνα με τα δεδομένα που θα ισχύσουν για τις επόμενες ημέρες.

Η αλλαγή στην εικόνα του καιρού είναι αισθητή μετά το χθεσινό βροχερό διάλειμμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 26 και 28 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» σήμερα Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στη Μαγνησία ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο από 22 έως 28 βαθμούς.

Αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία, η οποία θα σημειώσει άνοδο, θα κυμανθεί από 29 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Μεθαύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και θερμοκρασία παραμένει αμετάβλητη και θα διατηρηθεί μεταξύ 29 και 31 βαθμών κελσίου.

Οπως αναφέρει ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», δεν θα υπάρξει αλλαγή για τις επόμενες ημέρες, αλλά ενδεχομένως από την ερχόμενη Τρίτη θα σημειωθεί και νέα μεταβολή, λόγω βαρομετρικού χαμηλού το οποίο κινείται προς την Μαγνησία. Σαφής εικόνα σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα ισχύσουν την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να υπάρξει τις προσεχείς ημέρες.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου