Ο Πολάκης ανατρέπει… τον Λένιν!!!

ο-πολάκης-ανατρέπει-τον-λένιν-267792

Πόσο «αριστερή» είναι αυτή η κυβέρνηση που έχουμε; Για την απάντηση ανατρέχω σε μια στερεότυπη φράση του πρώτου πεθερού μου, παντοπώλου στο επάγγελμα, που όταν τον ρωτούσαν για κάποιο από τα προϊόντα που πωλούσε, απαντούσε με στόμφο: «Το καλύτερο της αγοράς, κυρία Μαρία μου». Έτσι και τώρα. Έχουμε την καλύτερη «αριστερή» κυβέρνηση της παγκόσμιας αγοράς. Τύφλα να έχουν ακόμη και οι ηγέτες της «Οκτωβριανής Επανάστασης». Τι είναι ο Βλαντιμίρ Ιλιτς Ουλιάνωφ ή Λένιν, μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη;

Καμαρώνει, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πατενταρισμένος «αριστερός» υπουργός για την υποδοχή του Τσίπρα από τον Τραμπ:

Ε ρε γλέντια !!!
Τραμπ στον Τσίπρα: «Ελπίζω να σας έχουμε πολλά χρόνια ακόμη …!»
«Στηρίζουμε τη μείωση χρέους»….
…Και πολλαπλά εγκεφαλικά σε Μοσχάτο και Υμηττό …..

Αφήνω στην άκρη το γεγονός ότι ένας υπουργός Υγείας -έστω αναπληρωτής- εύχεται… εγκεφαλικά. Αυτό το εξήντλησε στη Βουλή η Λιάνα Κανέλλη. Στέκομαι μόνο στον πανηγυρισμό του «συντρόφου» Πολάκη για το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε τόσο πολύ… του γούστου του τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να εύχεται να τον έχει πολλά χρόνια ακόμη.

Όσοι γεννηθήκαμε αριστεροί και μεγαλώσαμε αναλόγως, σε καιρούς που αυτό το πλήρωνες με υψηλό κόστος, ανάμεσα στις διδαχές που δεχθήκαμε από τους καθοδηγητές μας ως απόλυτο αξίωμα και γράδο συμπεριφοράς ήταν και το «τσιτάτο» του Λένιν: «όταν σε χειροκρότει ο αντίπαλός σου, ψάξε να βρεις το λάθος σου». Ένα αξίωμα που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον για να «φαγωθούν» ή να λασπωθούν, σε όλες τις χώρες, στελέχη που διαφωνούσαν με την ηγεσία.

Ε, τώρα ήλθε η ώρα να αποκαθηλωθεί και πνευματικώς ο Λένιν. Ένας Πολάκης είναι σίγουρα πιο έγκυρος ερμηνευτής της αληθούς αριστεροσύνης. Από τούδε και στο εξής, το αξίωμα Λένιν αναθεωρείται επί το ριζοσπαστικότερον: Όταν σε εμπιστεύεται τόσο πολύ ο Τραμπ, χέσε και τον Λένιν χέσε και τον Μαρξ. Αρκεί που πανηγυρίζει ο Πολάκης.

Όταν μάλιστα υπέρ μακροημερεύσεως της εξουσίας Τσίπρα κάνουν συνεχείς αγιασμούς, εκτός του Τραμπ, ακόμη και η «go back Madame» Μέρκελ, και ο Σόϊμπλε, και η Λαγκάρντ, και ο Τόμσεν -πού θα βρουν καλύτερο παιδί να τους κάνει τόσον προθύμως όλη τη βρώμικη δουλειά- τότε πράγματι, παγκοσμίως, εμφανίζεται «για πρώτη φορά» τέτοιου είδους «Αριστερά».

Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ

[email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου