ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκκρεμότητες

εκκρεμότητες-760944

Μέσα στο επόμενο 15ήμερο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που υπολείπονται για την τελική μορφή του έργου του κυκλικού κόμβου στο ύψος του Τελωνείου που εγκαινιάστηκε χθες και δόθηκε σε χρήση προκειμένου να «ανασάνει» κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης.

Για να γίνουν οι υπολειπόμενες εργασίες από την πλευρά της ιχθυαγοράς πρέπει να διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ εκκρεμότητες υπάρχουν και στα πεζοδρόμια γύρω από τον κυκλικό κόμβο. Οι συγκοινωνιολόγοι του Δήμου Βόλου, όταν ολοκληρωθεί το έργο θα πρέπει στη συνέχεια να αντιμετωπίσουν το θέμα του φωτεινού σηματοδότη στο ύψος της οδού Μητροπολίτου Γρηγορίου.

Το συγκεκριμένο φανάρι βρίσκεται μεταξύ δύο κυκλικών κόμβων που υποτίθεται ότι έγιναν για να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων χωρίς φανάρια και καθυστερήσεις. Ο τρόπος που πρέπει να ρυθμιστεί ο συγκεκριμένος φωτεινός σηματοδότης είναι ζητούμενο για τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να μην υπάρχουν αφενός «ουρές» αυτοκινήτων και αφετέρου να διαφυλαχτεί η οδική ασφάλεια στο σημείο.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου