ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ομαδικά πυρά

ομαδικά-πυρά-163440

Για αγιάτρευτη οσφυοκαμψία κατηγορεί ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου, τη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση που εκδόθηκε για το θέμα των απεργιών.

Ο ίδιος εξεπλάγη όταν διάβασε την ανακοίνωση, καθώς στην αρχή είχε την εντύπωση πως επρόκειτο για μια από τις γνώστες ανακοινώσεις που έχουν στόχο να προκαλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, με την τοπική Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τους πολίτες να μετάσχουν μαζικά σε απεργιακές κινητοποιήσεις, ενάντια στα μέτρα που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή το κυβερνών κόμμα.

Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θαν. Παπαδημόπουλος, σημείωσε ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές που θα ψηφίσουν το μέτρο για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία, θα είναι κοινωνικά και πολιτικά υπόλογοι. Πάντως, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν επηρεάζονται από ανάλογους χαρακτηρισμούς.

Αυτό αποδεικνύεται και από την προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τη νομοθετική ρύθμιση που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή, η πρώτη αριστερή κυβέρνηση του τόπου.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου