ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Πάνω από 100% έτοιμοι»

πάνω-από-100-έτοιμοι-751851

Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για διάκριση απέναντι στη Δόξα Δράμας θα παραταχθεί αύριο στις 6.30μ.μ. η Νίκη Βόλου, θέλοντας την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, σύμφωνα με τον προπονητή των κυανόλευκων Φάντζιο Μπούις.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο τεχνικός των κυανόλευκων επεσήμανε αρχικά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα γραφεία της ομάδας, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πως: «Tο παιχνίδι της Κυριακής είναι μία πρόκληση για όλους μας και μία ευκαιρία να αποδείξουν οι ποδοσφαιριστές ότι αξίζουν να παίζουν σε μία υψηλότερη κατηγορία απ’ αυτή που βρίσκονται. Είναι ένα ματς που προσφέρεται να έρθει ο κόσμος, γιατί τα τελευταία χρόνια τού λείπουν αυτά τα παιχνίδια».

Σε ερωτήσεις των ΜΜΕ ο Βέλγος τεχνικός σχολίασε σχετικά:

Με τις απουσίες της Νίκης: «Ο Τζιώρας και ο Τσεμπερίδης είναι εκτός. Ο Ρόβας είναι διαθέσιμος».

Για το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας του: « Πιστεύω ότι και μόνο το κίνητρο που έχουν οι παίκτες γι’ αυτό το παιχνίδι, θεωρούνται όλοι πάνω από 100% έτοιμοι, γιατί θέλουν όλοι πάρα πολύ να παίξουν. Είναι μεγάλο το κίνητρο».

Για το αν η Δόξα είναι το φαβορί και η Νίκη το αουτσάιντερ: «Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στη Β’ κατηγορία και τα τελευταία δύο – τρία χρόνια έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα σ’ αυτήν. Έχουν ξεκάθαρα στόχο την άνοδο. Σίγουρα είναι μία κατηγορία πάνω από μας, όμως δεν υπάρχει φόβος, πιστεύω στα παιδιά και στην ομάδα και θα παίξουμε, για να κερδίσουμε».

Για το αν μπορεί η πρόκριση αύριο να «θορυβήσει» και να στείλει ένα μήνυμα στους αντιπάλους της Νίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Σίγουρα θα σταλεί αυτό το μήνυμα, αλλά πρέπει να κοιτάμε τα δικά μας, ότι πρέπει να δώσουμε τα πάντα, για να προκριθούμε και το μήνυμα θα το πάρουν έτσι κι αλλιώς μετά».

Για το αν υπάρχει πίεση στους ποδοσφαιριστές για την πρόκριση: «Πιστεύω ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια το άγχος το έχει η αντίπαλη ομάδα, γιατί είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία και η πρόκριση είναι πιο πολύ ένα «πρέπει» γι’ αυτούς παρά για εμάς. Όμως κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα, για να προκριθούμε».

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές μιας και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά: «Σίγουρα είναι ένα κίνητρο παραπάνω, αλλά όλα αυτά είναι υπέρ μας».

Για το αν έχει επισημάνει αδυναμίες στη Δόξα: «Έχουμε δει μέχρι στιγμής τρία παιχνίδια της Δόξας. Ξέρουμε τις αδυναμίες της, ξέρουμε και τα δυνατά της σημεία, γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα, αλλά μέχρις εκεί. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω γι’ αυτό το θέμα».

Για το αν προτιμούσε μια άλλη ομάδα στην κλήρωση: «Θα θέλαμε να προκριθούμε, όπως στον δεύτερο γύρο και με κλήρωση χωρίς αγώνα, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν γινόταν (σ.σ. γέλια)».

Για το αν έχει κατασταλάξει σε ενδεκάδα: «Ένας προπονητής γνωρίζει από την αρχή περίπου πώς θέλει να παίξει. Μέσα στην εβδομάδα είναι δύο τρεις – θέσεις που αλλάζουν ανάλογα μ’ αυτά που βλέπουμε στην προπόνηση. Την τελική απόφαση θα την πάρουμε το Σάββατο (σ.σ. σήμερα)».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει να ακολουθήσει η ομάδα του: «Σε μία μεγάλη ομάδα ταιριάζει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Από κει και πέρα ο προπονητής των κυανόλευκων ρωτήθηκε και για την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, οπότε δεν θεωρώ σημαντική τη σειρά των αγώνων. Αυτό δεν μ’ ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό πάντως ότι είναι στην έδρα μας το πρώτο παιχνίδι (σ.σ. με τον Θησέα) και οπωσδήποτε πρέπει να το κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε σχέση με πέρσι (σ.σ. με τον Ρήγα Φεραίο) και δεν υπάρχει περιθώριο να ξεκινήσουμε στραβά».

Και προπώληση των εισιτηρίων

Την προπώληση των εισιτηρίων λόγω αυξημένης ζήτησης ξεκίνησε ήδη από χθες η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου ενημερώνει πως λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα υπάρχει προπώληση μέχρι και αύριο Κυριακή 16/9 στις 12.30μ. από τα παρακάτω σημεία:

•Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Νο 1 Μαιάνδρου 45 έναντι γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».

•Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Νο 2 Ελ. Βενιζέλου – Δημοκρατίας, Ν. Ιωνία.

SAGA CAFE Δημητριάδος 43-45, έναντι Δημαρχείου Βόλου.

Η προπώληση αφορά μόνο στα εισιτήρια των 10€ (ανατολική κερκίδα). Τα εισιτήρια των 15€ θα εκδίδονται από το εκδοτήριο στην είσοδο του πάρκινγκ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την ημέρα του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική είσοδος10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της ανατολικής κερκίδας).

Θέσεις VIP 15€ (10€ για τους κατόχους καρτών διαρκείας 2018-2019 με την επίδειξη της κάρτας).

Γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών είσοδος ελεύθερη για την ανατολική κερκίδα.

Είσοδος στο Στάδιο: Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από την αποκλειστικά από την Α’ πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η Β’ πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή.

Η πρόσβαση στα VIP/επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων προσκλήσεων αλλά και των κατόχων εισιτηρίων 15€ θα γίνεται από το πάρκινγκ Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP/επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 4.15μ.μ.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος».

Με 21 η Δόξα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της Δόξας Δράμας για το κυριακάτικο παιχνίδι, με την αποστολή των «μαυραετών» να ταξιδεύει σήμερα το πρωί για τον Βόλο. Ο τεχνικός Στάικος Βεργέτης συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά την αποστολή των «μαυραετών» αποτελούν οι: Πίτκας, Μένκα, Σιώπης, Βιτλής Μπαϊκαρά, Πεταυράκης, Μακρής, Παρασκευάς, Ριζογιάννης, Πατράλης, Σουμά, Μάρτινς, Μαρκόπουλος, Κρητικός, Κρουθ, Κουσκουνάς, Σαμπανίδης, Ανδρέου, Ντε Σόουζα, Ρουγκάλας, Πέρεθ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου