ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φορτσάρει για την Κυριακή

φορτσάρει-για-την-κυριακή-753645

Τον καλύτερό της εαυτό στο δεύτερο πλέον επίσημο ματς της φετινής περιόδου καλείται να δώσει την Κυριακή η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τη Δόξα Δράμας στις 6.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αντιμετωπίζοντας μία ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά και μεγαλύτερης κατηγορίας, οι κυανόλευκοι καλούνται να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και πάλι από χθες Τετάρτη στις προπονήσεις, με τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη να είναι το μοναδικό πρόβλημα για την ώρα, μιας και δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό, που αποκόμισε στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Μετέωρα.

Για τον ερχόμενο αγώνα κάλεσμα απευθύνουν οι οπαδοί της Νίκης Βόλου. Πιο συγκεκριμένα το Blue Club Π. Ντοκούζης αναφέρει: «Μετά από την πρόκριση που πέτυχε η ομάδα μας επί του Μακεδονικού Φούφας, η τύχη μας χαμογέλασε (κάτι που σπάνια γίνεται) και περάσαμε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Δόξα Δράμας. Πολλά έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι κυρίως από τους οπαδούς της Δράμας. Εμείς δεν θα απαντήσουμε ούτε μέσω της ανακοίνωσής μας ούτε σε σχόλια στο διαδίκτυο αλλά με το βροντερό «παρών» στο γήπεδο.

ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 6Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ. Επίσης όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα με τη φωνή του να έρθει μαζί μας στο βόρειο κομμάτι της ανατολικής κερκίδας. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, γι’ αυτό θέλουμε ο κόσμος να δείξει υπομονή και να τραγουδάει 90 λεπτά.

Τέλος την Κυριακή στις 3μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο η ομάδα μπάσκετ δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Αγρίνιο για τον θεσμό του κυπέλου και πρέπει να είμαστε εκεί.

Υ.Γ. Παρακαλούμε την διοίκηση του Ερασιτέχνη, όπως και τους ανθρώπους που υπηρέτησαν το πόλο, να σεβαστούν το όνομα του συλλόγου και να σταματήσουν τα ξεκατινιάσματα. Τους προτείνουμε να κλειστούμε σε μια αίθουσα και αν δε βρεθεί λύση να μη βγούμε από εκεί».

Επίσης από τους Blue Angels τονίζεται πως: «Άλλη μια χρονιά ξεκινά για την ομάδα μας αυτή τη φορά για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Δράμας . Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να βρεθούν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου δίπλα στη νέα προσπάθεια, με την φωνή και τα συνθήματα μας να μετατρέψουμε το Πανθεσσαλικό στάδιο σε άλλο «Παντελής Μαγουλάς» όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Όλοι μαζί μια γροθιά με πίστη και αφοσίωση για τον γαλάζιο άγγελο στο στήθος ας ξεκινήσουμε την χρόνια με μια δυνατή παρουσία και να δώσουμε το μήνυμα σε παίχτες προπονητικό team και διοίκηση πως φέτος είναι η χρονιά μας».

Βεργέτης: Πολύ δύσκολο το ματς με Νίκη

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης, μίλησε στη mikriliga.com, για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, το οποίο χαρακτήρισε πολύ δύσκολο. Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν η ομάδα του έχει βλέψεις για τη διοργάνωση ανέφερε: «Φυσικά. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι εκτός έδρας αλλά και διότι είναι νοκ – άουτ. Θέλουμε την πρόκριση στους 32 γιατί έτσι θα φέρουμε ακόμα πιο δυνατούς αντιπάλους στη Δράμα και θα μπορέσουμε να δούμε και εμείς τις δυνάμεις μας απέναντι σε ομάδες υψηλότερης κατηγορίας».

Εκκίνηση με Θησέα στο Πανθεσσαλικό για το πρωτάθλημα

Την ομάδα του Θησέα Αγριάς θα αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ξεκινώντας όπως και πέρυσι με τοπικό ντέρμπι, όπως και με τον Ρήγα Φεραίο. Αναλυτικά το πρόγραμμα σε Α’ και Β’ γύρο για τους κυανόλευκους:

1η (30/9) – 14η (13/1)

Νίκη Βόλου-Θησέας Αγριάς

2η (7/10) – 15η (20/1)

ΑΟ Στυλίδας-Νίκη Βόλου

3η (14/10) – 16η (27/1)

ΑΟ Σελλάνων-Νίκη Βόλου

4η (21/10) – 17η (3/2)

Νίκη Βόλου-Απόλλων Μακρυχωρίου

5η (27/10) – 18η (10/2)

Αστέρας Ιτέας-Νίκη Βόλου

6η (4/11) – 19η (17/2)

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

7η (11/11) – 20ή (24/2)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου

8η (18/11) – 21η (3/3)

Νίκη Βόλου-Φωκικός

9η (25/11) – 22η (17/3)

Νίκη Βόλου-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

10η (2/12) – 23η (24/3)

ΓΣ Αλμυρού-Νίκη Βόλου

11η (9/12) – 24η (31/3)

Νίκη Βόλου-Οικονόμος Τσαριτσάνης

12η (16/12) – 25η (7/4)

ΑΣ Μετέωρα-Νίκη Βόλου

13η (6/1) – 26η (14/4)

Νίκη Βόλου-Πιερικός

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου