ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανακοινώθηκε και ο Κυριαλάνης

ανακοινώθηκε-και-ο-κυριαλάνης-754381

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι και επίσημα από χθες ο Θανάσης Κυριαλάνης, με τον νεαρό αμυντικό να ανακοινώνεται από τους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 19χρονος αμυντικός, με καταγωγή από την Κομοτηνή, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ είναι μέλος της κυανόλευκης οικογένειας, από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στα Χάνια και ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όπου και έδειξε τα διαπιστευτήρια… απόκτησής του από την ομάδα του Βόλου.

Την περσινή περίοδο ήταν μέλος της ομάδας του Εργοτέλη, χωρίς να έχει ωστόσο συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, κατηγορία στην οποία έπαιξε μία χρονιά νωρίτερα, όντας μέλος του Πανθρακικού με τον οποίο είχε και μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, όπως μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας είχε και με τον Εργοτέλη πέρυσι.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων τονίζεται σχετικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Κυριαλάνη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Θανάσης Κυριαλάνης είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου 1999, έχει ύψος 1,78 ενώ αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ έχει και 5 συμμετοχές στη Football League και στο Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Κομοτηνής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ ενώ την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε με την φανέλα του Εργοτέλη. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Ικανοποίηση για το φιλικό τεστ

Μετά το φιλικό τεστ στο Βελεστίνο επί του Ρήγα Φεραίου και την ευρεία νίκη με 5-0 η Νίκη Βόλου στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή της στον αγώνα Κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας την ερχόμενη Κυριακή.

Οι κυανόλευκοι μπορεί να μην αντιμετώπισαν μια ομάδα επιπέδου και κατηγορίας των Δραμινών, κατάφεραν ωστόσο να ανακτήσουν και πάλι ψυχολογία, έπειτα από τα παιχνίδια με Μετέωρα και ΑΟ Σελλάνων και τις ισοπαλίες με 3-3 και 1-1, οι οποίες έφεραν γκρίνια από τους φιλάθλους της ομάδας, που περιμένουν πάντα νίκες, ακόμη και στα φιλικά.

Δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ο Φάντζιο Μπούις, είδε με ικανοποίηση το χατ-τρικ του Βουκομάνοβιτς, αλλά και την επιστροφή του Μάνου Αποστολίδη κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας, ενώ σίγουρα με την πάροδο του χρόνου υπάρχει και περισσότερο «δέσιμο» στο παιχνίδι κυριαρχίας, που θέλει να παίζει η ομάδα του.

Στο φιλικό της Κυριακής για τη Νίκη Βόλου αγωνίστηκαν οι: Αποστολίδης (61’ Κ. Παπαδόπουλος), Λάιος (58’ Μετούσι), Θ. Παπαδόπουλος (64’ Κυριαλάνης) Καντούτσης (77’ Σιώμος), Καρτσαμπάς (61’ Παπαδήμας), Μέτσε (83’ Κουτσούκης), Ιορδανίδης (64’ Ρόβας), Φάμπιο Ταβάρες (61’ Βουρδάκης), Μακενγκό (68’ Ματθαίου), Κέρι (61’ Ντινιωτάκης), Βουκομάνοβιτς (58’ Αναστασίου).

Βεργέτης: Να προβληματιστούμε για τη Νίκη

Υποτονική χαρακτήρισε την εμφάνιση της Δόξας ο τεχνικός της Στάικος Βεργέτης, ο οποίος πρόσθεσε πως πρέπει να προβληματιστούν, ενόψει του ματς Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης, μετά τη λήξη του αγώνα με την ομάδα της Καβάλας: «Κάναμε μια υποτονική εμφάνιση. Αυτό που απαιτείται είναι αυτή η εμφάνιση να λειτουργήσει σαν συναγερμός για το παιχνίδι της Κυριακής για το Κύπελλο. Πρέπει να προβληματιστούμε, οι προπονητές και οι παίκτες, για να παρουσιάσουμε την ομάδα καλύτερη από την σημερινή εμφάνιση. Στόχος είναι να εστιάσουμε τακτικά στο παιχνίδι του Κυπέλλου και να φρεσκάρουμε την ομάδα ώστε να διεκδικήσουμε με καλύτερες προοπτικές την πρόκριση».

Αύριο κληρώνει για το πρωτάθλημα

Αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 3μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής, με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι καθορισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ: «Την Τετάρτη 12.09.2018 στις 15:00 στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο πάρκο Γουδή θα διεξαχθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Επίσης, η ημερομηνία έναρξης του εν λόγω πρωταθλήματος μετατίθεται από τις 23 στις 30 Σεπτεμβρίου 2018».

Μέχρι 23/9 τα διαρκείας

Παράταση δόθηκε, με αφορμή και τη μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος, στους φιλάθλους της Νίκης, που θέλουν ν’ αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας για τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς η διάθεσή τους θα συνεχιστεί ως τις 23 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 ενημερώνει στους φιλάθλους της Μαγνησίας πως θα συνεχιστεί μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2018 η διάθεση των καρτών διαρκείας περιόδου 2018-2019 από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» ,από τα μέλη της Δ.Ε ποδοσφαίρου και από την καφετέρια SAGA στο κέντρο του Βόλου.

Πέρυσι η ομάδα μας οργανώθηκε και έθεσε τις βάσεις για να συνεχιστεί μια χρονιά με σημαντικές επιτυχίες σε πολλούς τομείς, έπειτα από:

-Την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αμαξοστασίου του ΟΣΕ για 20 χρόνια στο κέντρο της Νέας Ιωνίας για τη δημιουργία του νέου Αθλητικού Κέντρου της ΝΙΚΗΣ.

-Την αναμόρφωση του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» με έγκριση κονδυλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας (ποσό προϋπολογισμού: 329.000,00 €).

-Η ομάδα μας ήδη αγωνίζεται στις καλύτερες εγκαταστάσεις , όπως αυτές του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που έχει εξασφαλίσει για αρκετά χρόνια, και τη φετινή περίοδο το ρόστερ της ενισχύθηκε πολύ σημαντικά με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στις ψηλότερες κατηγορίες.

ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα του κόσμου της ΝΙΚΗΣ … γιατί μόνο με τη μαζική του συμμετοχή θα δούμε ξανά την ομάδα μας σε ψηλότερες κατηγορίες σταθερά για πολλά χρόνια σε στέρεες πλέον βάσεις.

«Γίνε και ΕΣΥ μέρος του ονείρου»

Κάρτες διαρκείας 2018-2019

Διάθεση: Καθημερινά 11π.μ.-2μ.μ. & 5.15μ.μ.-8.15μ.μ.

•Παλιά Γραφεία Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 Μαιάνδρου 14 – Γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» Νέα Ιωνία.

Τηλ. 24210 85221.

•Καφετέρια SAGA καθημερινά μόνο απογευματινές ώρες 6.30μ.μ.-10.30μ.μ.

οδός Δημητριάδος 43-45 στο κέντρο Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου