ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ισόπαλη σε επεισοδιακό φιλικό η Νίκη Βόλου, 1-1 με ΑΟ Σελλάνων

ισόπαλη-σε-επεισοδιακό-φιλικό-η-νίκη-β-759948

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μακριά από το Πανθεσσαλικό βρέθηκε χθες η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας τον ΑΟ Σελλάνων, με τον οποίο και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 σε φιλικό αγώνα με… πολεμικό χαρακτήρα.

Το φιλικό παραλίγο να μη διεξαχθεί μιας και οι Βολιώτες εξέφρασαν αμφιβολίες για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με το παιχνίδι να διακόπτεται αρκετές φορές μετά από αψιμαχίες των παικτών. Μάλιστα αφού το παιχνίδι τελείωσε ακολούθησε και πάλι σύρραξη των παικτών, με τους φιλοξενούμενους να οδεύουν προς τα αποδυτήρια, δεχόμενοι μάλιστα και μπουκάλια από την κερκίδα, όπου και βρέθηκαν 250 «φίλαθλοι» των γηπεδούχων.

Αναφορικά με το παιχνίδι, το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Μπιτέλης, ενώ για τη Νίκη ισοφάρισε ο πρώην παίκτης του ΑΟ Σελλάνων, Βουκομάνοβιτς, στο 76ο λεπτό.

Πώς ξεκίνησε

Με απόντα τον τραυματία Αποστολίδη, η Νίκη Βόλου παρατάχθηκε με τον Κώστα Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τοποθετήθηκαν οι Μετούσι, Καρτσαμπάς, Καντούτσης και Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικοί μέσοι τοποθετήθηκαν οι Μέτσε και Μακενγκό, με τον Φάμπιο να έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στην τριάδα της επίθεσης, Κέρι στα δεξιά, Δωματάς στα αριστερά και Βουκομάνοβιτς στην κορυφή.

Το φιλμ του αγώνα

16’ ΓΚΟΛ Ο Μπιτέλης αφού κέρδισε φάουλ από τον Μακενγκό ανέλαβε την εκτέλεση του και από απόσταση 30 μέτρων έστειλε την μπάλα με αριστοτεχνικό τρόπο στην κάτω αριστερή γωνία του Κώστα Παπαδόπουλου, γράφοντας το 1-0/

18’ Νέα εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους, αυτή την φορά από τον Κοντό όμως ο Παπαδόπουλος φώναξε παρών και μπλόκαρε.

19’ Ο Δωματάς βρέθηκε εκτός περιοχής πιάνοντας σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αρχοντή.

22’ Νέα τελική προσπάθεια για τους κυανόλευκους, με τον Φάμπιο να ξεπερνά δύο αντιπάλους και να βγάζει κάθετα στον Κέρι, ο οποίος ωστόσο καθυστέρησε να σουτάρει από καλή θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Π. Παπαδόπουλο να πέφτει στα πόδια του και να μπλοκάρει την μπάλα.

29’ Ο Κέρι σούταρε με περίτεχνο τρόπο χρησιμοποιώντας το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού και από πλάγια θέση, όμως ο Π. Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

32’ Το ρεσιτάλ των χαμέων ευκαιριών συνεχίστηκε για τους φιλοξενούμενους, με τον Κέρι να εκτελεί κόρνερ και τον Καρτσαμπά να προσπαθεί για την κεφαλιά όντας αφύλακτος στη μικρή περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

40’ Ο Δωματάς ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να παραχωρήσει το κόρνερ έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά και ενώ όλοι περίμεναν σέντρα του μέσου των κυανόλευκων.

52’ Ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τον Κέρι να δέχεται αγκωνιά στα πλευρά.

54’ Προσπάθεια του Κέρι ο οποίος συνέκλινε από τα δεξιά και σούταρε σταμάτησε και πάλι στον Π. Παπαδόπουλο.

61’ Ο Βουκομάνοβιτς δέχθηκε εξαιρετική πάσα από τον Κέρι αλλά απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να ισοφαρίσει.

66’ Ο ΑΟ Σελλάνων απειλεί για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Τζέκο να ξεκινά κίνηση από το κέντρο και αφού έφθασε στα αριστερά, «έσπασε» την μπάλα παράλληλα για τον Κόκκινο, ο οποίος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Θ. Παπαδόπουλος με σωτήρια παρέμβαση, αποσόβησε το 2-0, παραχωρώντας κόρνερ.

74’ Εκτέλεση φάουλ από τον Κέρι από τον άξονα απευθείας, ανάγκασε τον νεοεισελθόντα Ράντο να αποκρούσει με τον Βουκομάνοβιτς να αστοχεί στη συνέχεια και αφού πήρε το ριμπάουντ, από το ύψος της μικρής περιοχής

76’ ΓΚΟΛ: Ότι δεν μπόρεσε ο Σέρβος φορ νωρίτερα το πέτυχε μετά από δύο λεπτά, σκοράροντας κόντρα στην πρώην του ομάδα, για να κερδίσει με αριστερό πλασέ την άμυνα των γηπεδούχων, με τον Φάμπιο να «δικαιούται» το μισό τέρμα έπειτα από την ασίστ που έβγαλε στον συμπαίκτη του, σεντράροντας παράλληλα στο δεύτερο δοκάρι.

78’ Σουτ του Μέτσε εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

79’ Από θέση τετ-α-τετ ο Τζέκος βρήκε μπροστά του τον Κ. Παπαδόπουλο, που απέκρουσε αφήνοντας την εστία του, με τον έμπειρο φορ να παίρνει το ριμπάουντ

για να πλασάρει σε κενή εστία, αλλά ο Θ. Παπαδόπουλος πρόλαβε και διάβασε τη φάση παραχωρώντας κόρνερ λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

80’ Κακό κοντρόλ από τον Δωματά ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε πεδίο ελεύθερο δεν μπόρεσε να κερδίζει τον Ράντο που μπλόκαρε.

81’ Ο Τζέκος θα αστοχήσει προ κενής εστίας και μετά από συρτή σέντρα του Τσιρογιάννη από τα αριστερά.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Π. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Υφαντής, Μπιτέλης, Κοντός, Πατσαρούχας,, Χαντζής Ανδ., Τζέκος

Έπαιξαν και οι: Ράντος, Κούρκουλας, Μπακρατσάς, Κόκκινος, Θεοδωρόπουλος, Ξανθόπουλος, Τσιρογιάννης, Μπαλτάς, Παπαδημητρίου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κ. Παπαδόπουλος, Μετούσι (85’ Λάιος), Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Μέτσε, Μακενγκό, Φάμπιο, Δωματάς (82’ Βουρδάκης), Κέρι, Βουκομάνοβιτς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου