ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό

κοντράρονται-στο-πανθεσσαλικό-774467

Νίκη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού δίνουν συνέχεια σήμερα στις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και κοντράρονται στις 6.15μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι του Φάντζιο Μπούις θα φιλοξενήσουν τον «κακό τους δαίμονα», ΓΣ Αλμυρού, με τον οποίο συναντήθηκαν πέρυσι τρεις φορές και σε καμία οι Βολιώτες δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν, με την αρχή να γίνεται σε μια αντίστοιχη φιλική αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, όπου ο ΓΣΑ κέρδισε με 2-1. Στη συνέχεια οι Αλμυριώτες κέρδισαν με το ίδιο σκορ 0-1 και 1-0 σε Πανθεσσαλικό Στάδιο και Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» και για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου εκτός απροόπτου θα συναντηθούν εκ νέου οι δύο ομάδες της Μαγνησίας.

Κάλεσμα της Νίκης Βόλου

Μέχρι τότε οι δύο τους θα κοντραριστούν σήμερα στις 6.15μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους Βολιώτες να προχωρούν και σε ανακοίνωση – κάλεσμα στους φίλους του ποδοσφαίρου και φυσικά και των δύο ομάδων: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τη φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 στις 6.15μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Γ.Σ. Αλμυρού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η είσοδος των φίλων της Νίκης Βόλου θα γίνει από την Β’ πεζογέφυρα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να κάθονται στην σκεπαστή εξέδρα. Η γενική είσοδος 5€. Παιδιά έως 13 ετών είσοδος είναι δωρεάν».

Αύριο στην Αμφισσα

Μετά το παιχνίδι με τον ΓΣΑ η Νίκη θα ταξιδέψει μέχρι και την Άμφισσα, εκεί όπου μέσα σε λίγες μέρες θα τεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τον Φωκικό μετά το μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Δευτέρα, το οποίο έληξε με νίκη των κυανόλευκων με σκορ 2-0. Οι παίκτες του Φάντζιο Μπούις θα λάβουν μέρος σε τουρνουά όπου εκτός από τον Φωκικό θα συμμετάσχει και ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων της Νίκης Βόλου

Σήμερα

με ΓΣ Αλμυρού (Πανθεσσαλικό)

Κυριακή 19/8

Τουρνουά στην Άμφισσα

Κυριακή 26/8

Κύπελλο Ελλάδος

Μακεδονικό Φούφα (εκτός έδρας)

Τετάρτη 29/8

Μετέωρα (Πανθεσσαλικό).

Η συνέχεια για τον ΓΣ Αλμυρού

Σήμερα 18/8

Νίκη Βόλου

Κυριακή 19/8

Αίας Σούρπης

Τετάρτη 22/8

Πύρασος

Κυριακή 26/8

ΠΑΕ Βόλος

Τετάρτη 29/8

Ολυμπιακός Βόλου

Τετάρτη 5/9

Φωκικός

Σάββατο 8/9

Πρωτεσίλαος

Τετάρτη 12/9

Σαρακηνός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου