ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Φουλάρει» για στόπερ πριν ξεκινήσει προετοιμασία

φουλάρει-για-στόπερ-πριν-ξεκινήσει-796694

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών βρίσκεται η Νίκη Βόλου, η οποία ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση στο πλάι του Χρήστου Καρτσαμπά, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την κολόνα της κυανόλευκης άμυνας και φέτος.

Οι ιθύνοντες των κυανόλευκων βρίσκονται σε αναζήτηση δύο στόπερ, μετά τις αποχωρήσεις των Στέφανου Κραγιόπουλου και Παναγιώτη Κοντοέ, θέλοντας την καλύτερη δυνατή λύση για το κέντρο της άμυνας.

Στόχος είναι να αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί, με τη μια περίπτωση, του πιο έμπειρου, να φαίνεται αλλά και να είναι η πιο δύσκολη. Οι κυανόλευκοι κυνήγησαν το μπαμ με την απόκτηση του Αγγελου Βέρτζου, αλλά ο πολύπειρος πρώην στόπερ της Νίκης προτίμησε να συνεχίσει στην Football League, παίζοντας τη νέα σεζόν με την ομάδα της Κέρκυρας.

Διαθέσιμοι στόπερ μέχρι στιγμής είναι πέραν από τον Καρτσαμπά και ο Παπαδήμας, ο οποίος όμως λόγω του περσινού του τραυματισμού δεν βρίσκεται ακόμη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τους κυανόλευκους να διαθέτουν επίσης και τον Γιάννη Βέργο, ο οποίος πέρυσι κάλυψε και αυτή τη θέση όποτε χρειάστηκε.

Στις 25 Ιουλίου η «πρώτη»

Το νέο ξεκίνημα θα γίνει στις 23 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό σε μια ανεπίσημη συνάντηση ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ και μία μέρα μετά οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά. Για την Τετάρτη 25/7 έχει προγραμματιστεί με παρουσία φιλάθλων η επίσημη «πρώτη» με την παρουσίαση και των παικτών, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Χάνια Πηλίου θα γίνει από τις 6 Αυγούστου έως τις 13/8. Πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 29 Ιουλίου με τον Παναιτωλικό, που θα κατεβαίνει από τα Χάνια, ενώ έχει κλειστεί και φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στις 10 Αυγούστου στα Χάνια.

Στις 23 Ιουλίου η Γ.Σ.

Σε γενική τακτική συνέλευση για τις 23 Ιουλίου καλεί τα μέλη της η Ερασιτεχνική Νίκη με θέμα ημερήσιας διάταξης τον οικονομικό απολογισμό των τμημάτων. Αναλυτικά στο κάλεσμα των κυανόλευκων σημειώνεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 14/06/2018 καλεί σε Γενική Τακτική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23/07/2018 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ώρα έναρξης την 6.30 μ.μ.

Θέμα ημερήσιας διάταξης

Οικονομικοί απολογισμοί των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το ½ πλέον ενός, των

μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» μέχρι 30/06/2018. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 7.30μ.μ. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους».

Blue Power Card από τη Νίκη

Μια νέα καινοτομία φέρνει η Νίκη Βόλου ανακοινώνοντας την κυκλοφορία της Blue Power Card που θα είναι για τους αγώνες όλων των τμημάτων του συλλόγου. Στην ανακοίνωση της Νίκης αναφέρεται: «Η κάρτα που συνδυάζει όλα σε ένα είναι πλέον γεγονός από τη Νίκη Βόλου. Η Νίκη Βόλου κάνει πράξη και φέρνει σε κυκλοφορία την Blue Power Card. Την κάρτα που θα κυκλοφορήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και να παρακολουθεί ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Blue Power Card, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Η Blue Power Card θα διατίθεται στην τιμή των 200 ευρώ και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά εφάπαξ ή με δόσεις μέσω POS που διαθέτει ο Σύλλογος. Ο κάτοχος της Blue Power Card θα έχει εξασφαλίσει την ετήσια συνδρομή του στον Ερασιτέχνη και θα συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου. Θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ποδόσφαιρο-μπάσκετ-πόλο-βόλεϊ) για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ενώ τα χρήματα από την Blue Power Card εκτός από τη συνδρομή του Ερασιτέχνη θα μοιραστούν ποσοστιαία για ενίσχυση σε ΟΛΑ τα τμήματα για τις ανάγκες τους. Τέλος, ο κάτοχος της Blue Power Card θα απολαμβάνει εκπτώσεις και προσφορές σε τοπικά καταστήματα κι επιχειρήσεις της πόλης μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου