ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Κόντρα» Ιμεράι με Austrian Boys

κόντρα-ιμεράι-με-austrian-boys-801296

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μια νέα «κόντρα» ήρθε να ξεσπάσει χθες με αφορμή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, στην οποία μεταξύ άλλων καταφέρονται ενάντια του βασικού χρηματοδότη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, κ. Νίκου Ιμεράι.

Σε ανακοίνωσή τους οι ερυθρόλευκοι αναφέρονται σε «σκοτεινές επαφές» του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων Νίκου Ιμεράι, αλλά και στο θέμα του ΕΑΚ Βόλου, για το οποίο υπήρξε αρνητική απάντηση από πλευράς Δήμου για την χρήση του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων: «Ως αναμενόμενη θα χαρακτηρίζαμε την απάντηση της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά στη χρήση του ΕΑΚ από την ομάδα μας. Όλο αυτό το σκηνικό περιλαμβάνεται στο σχέδιο πολέμου του ακατονόμαστου εναντίον της ομάδας μας.

1. Για αυτό θα καταγράψουμε ένα προς ένα όλο το colpo Grosso του τελευταίου μήνα, ώστε να σταματήσει αυτό το τσουνάμι που έχει ξεκινήσει στην ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα και ξέρουν καλά ότι θα τους αφανίσει μια και καλή πολύ σύντομα. Ανακαλύπτουν κόλπα και τερτίπια, για να μην είναι δυνατή η χρήση του ΕΑΚ.

2. Αναγγελίες σε τηλεοπτικό σταθμό να μη βοηθήσουν οι επιχειρηματίες της πόλης την ομάδα μας.

3. Σκοτεινές επαφές σε απόκρυφα μέρη του ακατονόμαστου με τον «πρόεδρο» της Νίκης, προσφέροντάς του στήριξη για τη νέα χρονιά …φυσικά με ανταλλάγματα.

4. Απειλές σε παλαίμαχο γνωστό καλαθοσφαιριστή που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το μπασκετικό τμήμα, να μην αναλάβει… ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ…

Εμείς είμαστε εδώ να αριθμούμε όλες τις ενέργειες κατά της ομάδας μας, ώστε να ενημερώνεται ο κόσμος, γιατί το 2019 πλησιάζει …. Και τότε έχουμε και εμείς το δικό μας colpo grosso.

Η ομάδα περνά το πιο ήσυχο καλοκαίρι τα τελευταία 20 χρόνια. Μια ηρεμία που ποτέ δεν την είχαμε. Ο κόσμος έχει αποδείξει σε όλες τις εκδηλώσεις ότι είναι συσπειρωμένος κι αυτό είναι η μεγάλη άμυνα αλλά και η ισχυρή επίθεση, όταν χρειαστεί απέναντι σε οποιαδήποτε εχθρό της».

Ιμεράι: «Δεν γινόμαστε δεκανίκι κανενός»

Τη δική του απάντηση περί «σκοτεινών επαφών» έδωσε ο Νίκος Ιμεράι, φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνική εκπομπή. Συγκεκριμένα μιλώντας στον Blue Heart και στον Γιώργο Μαστρογιάννη σχολίασε πως «όλες τις δουλειές που έχω κάνει στη ζωή μου τις κάνω ανοιχτά και δεν κρύβομαι από κανέναν και τίποτα. Η Νίκη Βόλου είναι ένας σύλλογος που είναι πεντακάθαρος και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δεν γινόμαστε δεκανίκι κανενός».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των κυανόλευκων:

«Όλοι ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που τις επαφές του τις κάνει τη μέρα, γιατί δουλεύω όλη τη μέρα. Όλες τις δουλειές που έχω κάνει στη ζωή μου τις κάνω ανοιχτά και δεν κρύβομαι από κανέναν και τίποτα. Η Νίκη Βόλου είναι ένας σύλλογος που είναι πεντακάθαρος και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δεν γινόμαστε δεκανίκι κανενός. Άλλωστε γι’ αυτό είμαι και εγώ Νίκη, γιατί είναι ένας σύλλογος που είναι καθαρός και προχωρά με την αξία του, βάζοντας μπροστά όλοι μας τα στήθια. Δε χρειαζόμαστε κανέναν. Δεν ξέρω γιατί βγάζουν τέτοιες ιστορίες, άλλα μπορώ να πω ότι είμαι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιούμαι εδώ στην πόλη μας και δε νομίζω ότι θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν με ποιον συναντιέμαι και τι συναντήσεις κάνω. Δεν τους φοβάμαι άλλωστε».

Ακόμη ο κ. Ιμεράι αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά θέματα που απασχολούν την ομάδα του και στην περίπτωση Βέρτζου: «Έχουμε κλείσει τρεις παίκτες, αλλά τα δελτία δεν τα έχουμε ακόμη στα χέρια μας. Περιμένουμε να έρθει και ο προπονητής, που ήρθε. Έχω πει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί. Στον Βέρτζο για ομάδα Γ’ Εθνικής του κάναμε μια πάρα πολύ καλή πρόταση. Ήταν πραγματικά πολύ καλή η προσφορά μας. Το παιδί κοιτά το συμφέρον του. Δε θα τα βάψουμε μαύρα όμως, επειδή δε θα έρθει. Θα βρούμε παίκτη ισάξιο και μπορώ να πω και καλύτερο. Το μοναστήρι να’ ναι καλά. Δεν έτυχε να το γνωρίσω το παιδί. Μου έλεγε και ο κόσμος ότι είναι καλός παίκτης, άλλα δεν έκατσε η πρόταση. Όμως εμείς προχωράμε. Η ομάδα είναι στο καλύτερο φεγγάρι».

Τέλος, αναφορικά με τα διαρκείας επισήμανε: «Δεν είπα ότι έχουμε ανάγκη από τα διαρκείας. Ο κόσμος θα προμηθευτεί διαρκείας. Κοιτάμε να φτιάξουμε την ομάδα κι ο κόσμος θα κρίνει. Δεν καιγόμαστε άμεσα για χρήματα».

Νέα ανακοίνωση των Austrian Boys

Μετά τα παραπάνω οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν και με νέα ανακοίνωσή τους, σχολιάζουν πως: «Όπως διαπιστώσαμε, η πρωινή μας ανακοίνωση προκάλεσε σεισμό στους κύκλους της Νίκης κι αυτό προκλήθηκε, διότι αποκαλύφτηκε ένα κοινό μυστικό μεταξύ της Μαιάνδρου και του ακατονόμαστου.

Εμείς δεν καταφερθήκαμε εναντίον της Νίκης και του αξιότιμου κ. Ιμεράι, απλώς αναφερθήκαμε σε ένα γεγονός που το ξέρουν όλοι, είτε αυτοί κάτω από το ποτάμι είτε αυτοί πάνω από το ποτάμι είτε της πλατείας…

Είναι γεγονός η πρώτη επαφή στην πίτα του Μαγνησιακού μεταξύ των δύο παραπάνω και στη συνέχεια η παρουσία των δύο στη Νεάπολη σε αγώνα της Πύδνας (δεν έπαιζε η Νίκη) αλλά και το καθοριστικό ραντεβού σε ψησταριά στα περίχωρα του Βόλου. Σωστά;

Όπως και να έχει ο κάθε παράγοντας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι αλισβερίσι επιθυμεί και δε μας απασχολεί τι θα κάνει για την επιβίωσή της η Νίκη. Εμείς επισημάναμε απλώς τους τρόπους που σκαρφίζεται ο ακατανόμαστος, για να σταματήσει το τσουνάμι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου