ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κράτησε Παπαδήμα, παίρνει και Δωματά

κράτησε-παπαδήμα-παίρνει-και-δωματά-812565

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συνέχεια στις ανανεώσεις με την παραμονή και του Νίκου Παπαδήμα έδωσε χθες η Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους από εκεί και πέρα να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση και του Γιάννη Δωματά.

Μετά τους Χρήστο και Αλέξανδρο Καρτσαμπά, Νέτι Μέτσε και Γιώργο Ιορδανίδη, η Νίκη Βόλου ανανέωσε τη συνεργασία της και με τον Νίκο Παπαδήμα, ο οποίος θα παραμείνει στα κυανόλευκα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη 2η θητεία του.

Ο Παπαδήμας αντιμετώπισε πέρυσι ένα σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), από τον οποίο ανταπεξήλθε και επέστρεψε ακόμη πιο δυνατός, προλαβαίνοντας μάλιστα να αγωνιστεί και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος την 1η Απριλίου στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα στην Ιτέα.

Παράλληλα είχε αρκετές συμμετοχές και στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ, στην προσπάθεια να επιστρέψει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ συμμετείχε φυσικά και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Η πρώτη του επίσημη φετινή εμφάνιση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, έγινε στις 31 Ιανουαρίου σε αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Ακρόπολη Σέσκλου, με τον ίδιο αλλά και τη Νίκη να μη διακινδυνεύουν κάποια υποτροπή.

Συνολικά με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, σε επίπεδο Γ’ Εθνικής έχει πλέον 51 συμμετοχές,

και συνολικά 109 παρουσίες στην κατηγορία παίζοντας και με τη Γλυφάδα αλλά και την Επισκοπή στη Γ’ Εθνική, αλλά και τρία τέρματα, όλα με τους κυανόλευκους. Επίσης στην Α’ Εθνική ήταν μέλος της Κέρκυρας, έχοντας και μία συμμετοχή, ενώ με την Επισκοπή Ρεθύμνου μέτρησε 15 συμμετοχές στη Football League.

Ο Παπαδήμας στην πρώτη του χρονιά στην επανεμφάνιση με τα κυανόλευκα (24 συμμετοχές – 2 γκολ), ήταν από τους καλύτερους της σεζόν και θα παραμείνει σε γνώριμα λημέρια, με τη Δ.Ε. της Νίκης να αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Παπαδήμα για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Νίκος Παπαδήμας είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1991, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται τόσο στο κέντρο όσο και στις πτέρυγες της άμυνας. Αγωνίζεται με τη φανέλα της Νίκης Βόλου από το 2016, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ολυμπιακού Π., στη Γλυφάδα, στον ΑΟ Κέρκυρα, στη Λαμία και στον ΑΟ Επισκοπή. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Μια ανάσα από Δωματά

Ακόμη περισσότερο θέλει να ενισχύσει τις πτέρυγες της επίθεσης η Νίκη Βόλου, και μετά την απόκτηση των Φάμπιο Ταβάρες και Κέρι Λόρι οι κυανόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Γιάννη Δωματά. Γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου του 1992, ο Δωματάς είναι γνώριμος στο κοινό του Βόλου, παίζοντας και ως αντίπαλος της Νίκης Βόλου πρόπερσι, όταν και φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου ως περιφερειακός επιθετικός, έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και το δεξί αλλά και το αριστερό του πόδι.

Με εμπειρία και από τη Super League, όταν και φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη, ο Δωματάς μετά την παρουσία του στη Γ’ Εθνική με τον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου, μετακόμισε στην Κατερίνη, όπου και αγωνίστηκε με τον Αιγινιακό στη Football League, μετρώντας 8 συμμετοχές και ένα τέρμα μέχρι τον Ιανουάριο, μιας και στη συνέχεια κατηφόρισε προς Πειραιά παίζοντας με τη φανέλα του Εθνικού, για να φθάσει μέχρι και τα playoffs ανόδου, όντας αντίπαλος και με τον μελλοντικό συμπαίκτη του Λόρι Κέρι.

Πέραν από τις τρεις εμφανίσεις στη Super League, ο Δωματάς έχει συνολικά 76 συμμετοχές και 7 γκολ στη Football League με Εργοτέλη, Ερμιονίδα, Πανσερραϊκό και Αιγινιακό, και ακόμη 45 παρουσίες με 2 τέρματα στη Γ’ Εθνική με Γιούχτα Αρχάνων, Ολυμπιακό Βόλου και Εθνικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου