ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παίκτης της Νίκης και ο Φάμπιο

παίκτης-της-νίκης-και-ο-φάμπιο-813223

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τη δεύτερή της μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε χθες η Νίκη Βόλου, κάνοντας δικό της και τον Φάμπιο Ταβάρες, με τον Πορτογάλο επιθετικό να ακολουθεί λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Λόρι Κέρι.

Οι κυανόλευκοι ενισχύονται σημαντικά ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας ως μοναδικό στόχο, όπως δείχνουν οι μέχρι σήμερα κινήσεις τους, να αποχαιρετήσουν μετά από τέσσερις αγωνιστικές περιόδους τα… χωράφια της Γ’ Εθνικής.

Σημειώνεται πως από την περσινή περίοδο, στο ρόστερ παραμένουν επίσης οι Χρήστος Καρτσαμπάς, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, Νέτι Μέτσε και Γιώργος Ιορδανίδης και αναμένεται συνέχεια.

Ανακοινώθηκε ο Φάμπιο

Ακόμη έναν ποιοτικό παίκτη έβαλε στη μεσοεπιθετική της γραμμή η Νίκη Βόλου, ανακοινώνοντας και τον Φάμπιο Ταβάρες, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε πτωτική πορεία, ωστόσο στη Νίκη πιστεύουν στην αξία του. Ο 30χρονος Πορτογάλος βρέθηκε τη Δευτέρα στον Βόλο και αφού υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου και επέστρεψε χθες και ανακοινώθηκε.

Ο Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες όπως είναι το πλήρες όνομα του, μετρά 37 παρουσίες και ένα τέρμα στη Super League, 34 παρουσίες και 3 τέρματα στη Football League, αλλά και 45 συμμετοχές με 6 γκολ στη Γ’ Εθνική.

Η σεζόν που τελείωσε τον βρήκε να αγωνίζεται στη Ρόδο, ενώ έχει περάσει επίσης από Χανιά, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ατρόμητο και Κέρκυρα στη Super League και από τη Football League με τους Φαίακες, ενώ πριν από τη Ρόδο αγωνίστηκε και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Γ’ Εθνική και μετά στη Football League.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες, για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Φάμπιο είναι γεννημένος 26 Μαρτίου 1988, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί για τις πορτογαλικές: Pescadores, Odivelas B, Loures, Venda Novas. Από το 2012 βρίσκεται στη χώρα μας και έχει αγωνιστεί σε: ΑΟ Χανιά, Αν. Γιαννιτσών, Ατρόμητο Αθηνών, ΑΟ Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου και ΑΣ Ρόδος. Συνολικά έχει 34 συμμετοχές στη Football League, 45 στη Γ’ Εθνική, 20 στο Κύπελλο Ελλάδας, 37 στη Super League και 2 συμμετοχές σε προκριματικά του Europa League. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου