ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Μόνος στόχος η πρώτη θέση»

μόνος-στόχος-η-πρώτη-θέση-821115

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, στον οποίο θα βρεθεί η Νίκη Βόλου τη νέα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων ύστερα από συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Νίκος Ιμεράι φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του Αstra, και μεταξύ άλλων έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που κλείνει το ερχόμενο Σάββατο για την ομάδα του, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και για την περιβόητη πρόταση του ΝΠΣ Βόλος.

Αναλυτικότερα, ο νεόκοπος παράγοντας της Νίκης και βασικός χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος σχολίασε:

Για την παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την 1η Απριλίου: «Έγινε μία καλή προσπάθεια φέτος και μπορούμε να πούμε πως τα καταφέραμε κάπως καλά. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Σε γενικές γραμμές είμαι εν μέρει ευχαριστημένος. Είμαι ευχαριστημένος από την οργάνωση και το νοικοκυριό που καταφέραμε στην ομάδα και είναι σημαντικό γιατί φέτος δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε από το «μηδέν». Μπορεί η 2η θέση στο πρωτάθλημα να μην είναι μικρή υπόθεση, όμως δεν παύει να είναι 2η. Για τη Νίκη Βόλου πάντα ο στόχος είναι η πρώτη θέση. Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, εμείς μπορούσαμε και καλύτερα».

Για τον εάν έχει υποπέσει σε λάθη κατά τη θητεία του στον σύλλογο: «Σίγουρα έχω κάνει λάθη, όμως υπάρχει το ελαφρυντικό πως πρώτη φορά ασχολήθηκα με τη διοίκηση μίας ποδοσφαιρικής ομάδας και ακόμη και οι γνωριμίες σ’ αυτές τις περιπτώσεις παίζουν ρόλο. Είναι σημαντικό όμως, επαναλαμβάνω, πως η Νίκη φέτος δεν θα ξεκινήσει από το «μηδέν» γιατί είναι ένας οργανωμένος σύλλογος».

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τις οικονομικές απαιτήσεις: «Για εμάς δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από την πρώτη θέση. Η Νίκη διαθέτει ήδη μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όμως σίγουρα θα δούμε τις κινήσεις των άλλων ομάδων και θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε ψηλότερα. Αυτό είναι αυτονόητο, γιατί στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Στόχος μας ξεκάθαρα είναι η άνοδος και πιστεύω πως θα αξίζουμε να την πάρουμε. Διαθέτουμε όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται μία ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οργάνωση, νοικοκυριό, ποδοσφαιριστές, εγκαταστάσεις. Χρήματα βάλαμε και θα βάλουμε όσα χρειάζονται. Αυτή τη στιγμή η Νίκη είναι από τις λίγες ομάδες πανελλαδικά που έχει οικονομικά τακτοποιημένα τα πάντα».

Για το αν θα είναι μόνος του ή θα βρει συμπαραστάτες όσον αφορά τη χρηματοδότηση του τμήματος: «Όλοι τη φετινή σεζόν διαπίστωσαν πως στην ομάδα υπάρχει προγραμματισμός, υπάρχει αλήθεια, υπάρχει τίμια προσπάθεια. Εμείς δεν μπήκαμε να οικονομήσουμε από το ποδόσφαιρο, εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο. Ο κόσμος έχει καταλάβει, πιστεύω, πως στη Νίκη κάτι καλό γίνεται. Μπορώ να σας πληροφορήσω πως μας έχουν πλησιάσει άτομα που θέλουν και μπορούν να μας βοηθήσουν».

Τέλος, για την τύχη της επιστολής περί συνένωσης με τον ΝΠΣ Βόλος: «Η πρόταση της επιστολής δεν συζητήθηκε καν από το Διοικητικό Συμβούλιο, και όπως παραλήφθηκε αυτή η επιστολή, έτσι αμέσως πετάχτηκε στα σκουπίδια. Δεν μπορεί να γίνει τέτοια συζήτηση, ειδικά στη Νίκη Βόλου. Η Νίκη Βόλου είναι ιδέα, είναι πολιτισμός, είναι ανθρωπιά, δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Εμείς με το μόνο που ασχολούμαστε είναι να πάμε τη Νίκη Βόλου ψηλά. Στη Νίκη Βόλου αξίζει να βρίσκεται στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάει ψηλά».

Ενημέρωση για τον τελικό του Σαββάτου

Ενόψει του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Δημ. Γήπεδο Κερατσινίου «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ» το Σαββάτο 9/6/2018 και ώρα 17.30, η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής: «Οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 2 – έξω από την οποία θα υπάρχει το ανάλογο εκδοτήριο εισιτηρίων. Οι φίλαθλοι του Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει το ανάλογο εκδοτήριο. Η είσοδος για τα δημοσιογραφικά και των επισήμων θα γίνεται επίσης από τη Θύρα 2, στην είσοδο της οποίας θα υπάρχει μέλος της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ για να εξυπηρετεί και να κατευθύνει τον κόσμο. Και οι δύο Θύρες έχουν πρόσβαση από την Λεωφόρο Σχιστού. Τα εκδοτήρια του γηπέδου και οι Θύρες θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 15.30

Προπώληση εισιτηρίων

Τα εισιτήρια του τελικού κοστίζουν 5 ευρώ θα πωλούνται από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ την Πέμπτη και την Παρασκευή τις ώρες 10.00 έως και 16.00.

Τηλέφωνο: 210 – 48.23.333, 210 – 48.23.302

e-mail: [email protected]

Διεύθυνση: ΕΘΝ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Σ.Ε.Φ., ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Τ.Κ. 18547

Προπώληση εισιτήριων

Πέμπτη από 10:00 έως 16:00

Παρασκευή από 10:00 έως 16:00».

Με άρχοντα τον Μπακογιάννη

Ο Άγγελος Μπακογιάννης του Συνδέσμου Αθηνών θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στο Δημοτικό γήπεδο του Κερατσινίου ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο Ιεράπετρα και τη Νίκη Βόλου. Βοηθοί του κ. Μπακογιάννη θα είναι ο Γιώργος Γιαννίκος από τον Πειραιά και η Μαρία Δέτση από την Αθήνα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νεκτάριος Παστρωμάς από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Ο Άγγελος Μπακογιάννης μόλις φέτος διηύθυνε τέσσερα ματς Β’ Εθνικής και μέχρι πέρσι οριζόταν μόνο σε αγώνες Γ’ Εθνικής, ενώ δεν έχει συναντήσει ξανά τη Νίκη στο παρελθόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου