ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να ξαναφύγει με… νίκη – πρόκριση

να-ξαναφύγει-με-νίκη-πρόκριση-22192

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ώρα Κυπέλλου, 5μ.μ, για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία παρά τις απουσίες της θα διεκδικήσει σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τους κυανόλευκους να φιλοξενούνται εκεί όπου έδωσαν και τον τελευταίο τους αγώνα για το πρωτάθλημα.

Η Νίκη είχε επικρατήσει στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με 1-0 στην Ιτέα, μετά από ένα δραματικό αγώνα στον οποίο, οι κυανόλευκοι «κλείδωσαν» τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας για 2η φορά την ομάδα της Ιτέας μετά από το 2-1 του Πανθεσσαλικού.

Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι τιμωρημένοι Γιάννης Ντινιωτάκης και Παναγιώτης Κοντοές, ο τραυματίας Χρήστος Τζιώρας, ο… φευγάτος Σέναντ Μπάϊριτς, ο στρατευμένος από χθες Νίκος Παπαδήμας, όπως και ο Μανώλης Γενιτσαρίδης ο οποίος δεν κατάφερε να προλάβει τη σημερινή αναμέτρηση και θα προφυλαχθεί. Αντίθετα το παρών θα δώσει ο Γιώργος Ιορδανίδης, ο οποίος έσφιξε τα δόντια και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγου του τραυματισμού του στον ώμο.

Στην αποστολή των κυανόλευκων θα βρίσκονται οι εξής 17: Θεολόγης, Λάιος, Ζιώγας, Χρ. Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Μέτσε, Ντόλγκι, Τζάθας, Βουρδάκης, Ματθαίου, Αναστασίου (πιθανή ενδεκάδα), όπως και οι Βέργος, Αλ. Καρτσαμπάς, Ιορδανίδης, Τζήμας, Σιώμος, Σφονδυλιάς.

Απάντησε στο BlueClub ο Αστέρας!

Χωρίς να έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας η Νίκη Βόλου, με τον υφυπουργό αθλητισμού Γεώργιο Βασιλειάδη να προχωρά σε σχετικό «μπλόκο» μετά από ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ιτέας. Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε τόσο η διάθεση εισιτήριων στους φιλάθλους της Νίκης Βόλου, όσο και η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνησή τους.

Μετά την παραπάνω απόφαση ματαιώθηκε και η προγραμματισμένη εκδρομή του BlueClub, το οποίο αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: «Η ευχή μας να πέσει πάλι η Ιτέα στον δρόμο μας πραγματοποιήθηκε, αλλά τελικά κάποιοι είναι τζάμπα μάγκες… Η εκδρομή μας αναβάλλεται».

Ωστόσο η ανάρτηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση του Αστέρα, η οποία σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Επειδή ως ομάδα μας ενδιαφέρει να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα εν τη γενέσει τους και σε απόλυτο βαθμό και επειδή συγκεκριμένοι κύκλοι από την ομάδα της Νίκης Βόλου εμφάνισαν την απαγόρευση οπαδών περίπου σαν δική μας απόφαση, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:

1. Η απόφαση πάρθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Βασιλειάδη πάντα σε συνεννόηση με την αστυνομική διεύθυνση Φωκίδας καθώς και Μαγνησίας.

2. Στη φετινή πολύ πετυχημένη παρθενική εμφάνιση στους ομίλους της Γ’ Εθνικής κάναμε μόνο φίλους, ενώ έχουμε δεχτεί ουκ ολίγες ευχαριστήριες επιστολές για τη φιλοξενία μας.

3. Κατανοούμε την επικοινωνιακή ανάγκη κάποιων να εμφανίσουν αόρατους εχθρούς σε μια απόπειρα συσπείρωσης του κόσμου τους. Ο Αστέρας Ιτέας όμως ούτε έπαιξε ποτέ ούτε θα παίξει τον Δούρειο Ίππο κανενός

4. Ως Δ.Σ μέλημα αλλά και θέληση μας ήταν η παρουσία των οπαδών της Νίκης Βόλου στο γήπεδό μας, με τους οποίους δεν έχουμε να χωρίσουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσουμε και να είστε σίγουροι πως αρέσουμε σε πολλούς. Κρατήστε τη μιζέρια και την κακομοιριά για τους εαυτούς σας, εμείς δε θα πάρουμε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ (και το έχουμε και σε μπλουζάκι για τους πιο μυημένους)».

Σφυρίζει ο Παπακωνσταντίνου

Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από τη Φθιώτιδα θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αστέρα στο γήπεδο της Ιτέας στις 5μ.μ., με την ΚΕΔ/ ΕΠΟ να ορίζει τους διαιτητές της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Χρήστος Δόσκορης και Στυλιανός Καραγιάννης από την ίδια ΕΠΣ, ενώ παρατηρητής διαιτησίας για τη εν λόγω αναμέτρηση θα είναι ο κ. Γιώργος Παπαγεωργίου από την Ένωση Βοιωτίας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

Καβάλα-ΑΕ Καλαμπακίου

Τσοπουλίδης (Ξάνθης), Γκοντολιάς (Ξάνθης), Εμίν Κεχαγιά (Ξάνθης).

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων-Ερμής Αμυνταίου

Μαμασούλας (Μακεδονίας), Κουφός (Μακεδονίας), Μεταξιώτης (Μακεδονίας).

Θεσπρωτός-Νέος Αμφίλοχος

Τόμπρος (Κέρκυρας), Αντωνίου (Ηπείρου), Κοττόρος (Ηπείρου).

Αστέρας Ιτέας-Νίκη Βόλου

Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Δόσκορης (Φθιώτιδας), Καραγιάννης (Φθιώτιδας).

ΑΟ Τσιλιβή-Παναρκαδικός

Ανδριανός Κ. (Αχαΐας), Ανδριανός Μ. (Αχαΐας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας).

Κηφισιά-Αντίμαχος

Ντουμιτρέσκου (Πειραιά), Κορωνάς (Πειραιά), Παγουρτζής (Πειραιά).

Θύελλα Ραφήνας-Πανσαμιακός

Μαχαίρας (Αθηνών), Αραβίδης (Αθηνών), Νικολάου (Αθηνών).

ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΝΟ Μαλίων

Στραυρουλάκης (Ρεθύμνου), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου), Μαυρεδάκης (Ρεθύμνου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου