ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα η Γ.Σ. της Νίκης Βόλου

σήμερα-η-γ-σ-της-νίκης-βόλου-30498

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σήμερα Τετάρτη 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Νίκης Βόλου, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου δίπλα από το Π. Μαγουλάς, το οποίο παραχωρήθηκε για τα επόμενα 20 χρόνια.

Αρχικά, το κυανόλευκο στρατόπεδο το απασχολεί η αυριανή Γ.Σ. που έχει συγκαλέσει η Ερασιτεχνική Νίκη, και στην οποία αναμένεται να γίνουν γνωστά και να παρουσιαστεί ένα αρχικό πλάνο που είναι ήδη έτοιμο, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου της ΓΑΙΑΟΣΕ.

Εκεί θα βρίσκεται το «σπίτι» των κυανόλευκων ακαδημιών και όχι μόνο, με το μέλλον του συλλόγου -τουλάχιστον όσον αφορά αρχικά τα τμήματα ποδοσφαίρου- να αποκτήσουν το δικό τους «εκκολαπτήριο» μακριά από προβλήματα του παρελθόντος.

Παράλληλα στη Νίκη Βόλου περιμένουν και τα έργα που αφορούν το Π. Μαγουλάς, μετά και την επιχορήγηση-έκπληξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έργα ανάπλασης της ιστορικής «Κλούβας», με το κόστος να ανέρχεται στις 250 χιλιάδες ευρώ.

Η σημερινή Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με ώρα έναρξης τις 6μ.μ., και σε περίπτωση μη απαρτίας μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 7μ.μ.

Εξάλλου προχθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο οποίο θα συζητούνταν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την καλύτερη δυνατή παρουσίαση στα μέλη του συλλόγου των σχεδίων αξιοποίησης του χώρου της ΓΑΙΑΟΣΕ.

Ένα πρώτο πλάνο είναι ήδη έτοιμο από τα μέλη της Ερασιτεχνικής, τα οποία σκοπεύουν να παρουσιάσουν τα σχέδια τους μέσω προτζέκτορα, και εφόσον συναποφασιστεί από τα μέλη θα προχωρήσει η υλοποίηση των σχεδίων.

Όσον αφορά τα έργα στο Π. Μαγουλάς, έχουν ήδη ετοιμαστεί τα σχέδια για την καλύτερη δυνατή αναμόρφωση του, και από κει και πέρα, αφού πάρουν την έγκριση από τα αρμόδια όργανα, θα προχωρήσουν οι εργασίες, οι οποίες δεν αποκλείεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, ξεκινώντας πιθανότατα μετά το καλοκαίρι.

Το «κάλεσμα» για την αυριανή Γ.Σ.

Σημειώνεται πως η σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ είχε υπογραφεί τον περασμένο Νοέμβριο. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού στις 6μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας μία ώρα αργότερα. Η ανακοίνωση – πρόσκληση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23/04/2018 συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 02/05/2018 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ώρα ενάρξεως τις 18:00.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ & Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ”

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται το 1/2 πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 30/04/2018. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 19:00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους».

«Είμαστε στο… κόλπο»

Στο «κόλπο» της ανόδου παραμένει η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία παρά την ήττα από τον Φαίακα Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή στο νησί του Ιονίου, συνεχίζει να ελπίζει. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου μετά την ήττα από τον Φαίακα στην Κέρκυρα τονίζονται τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για το ψυχικό σθένος και το πάθος που επέδειξαν στον αγώνα, καθώς και τους φιλάθλους που ακολούθησαν την αποστολή και βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας εμψυχώνοντάς την. Συνεχίζουμε δυναμικά στα επόμενα παιχνίδια. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Είμαστε στο «κόλπο» της ανόδου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου